Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Pojď s náma ven.

OnePage

Neslavíš adventní neděle? Budeš. 

Prosinec je za dveřma a to znamená jediný - bramborovej salát, cukroví, Sám doma a nulová potřeba opustit čtyři stěny svýho vytopenýho pokoje. Svíčkama samozřejmě, na energie letos nikdo nemá.

 

Jenže my to chceme jinak, proto jsme si na prosinec dali jednoduchej cíl. Vytáhnout tě ven.

Od dnešního týdne až do toho posledního před Vánoci na tebe čeká GWC treasure hunt. Neboli ✨ bojovka ✨ To, jak tomu budeš říkat, necháme na tobě. Během následujících čtyř neděl schováme po Česku tajný balíčky s naším best-selling raglanem Hory & Oceán a voucherem na 1 000 Kč. Jediný, co musíš udělat, abys ho získal(a), je jít ven. A hledat rychleji než ostatní 🫢

 

Na našich sociálních sítích ti budeme postupně servírovat informace o tom, kde každou neděli balíček schováme. Nebude to ale easy, na to jsou jiný soutěže. Budeš totiž muset sbírat indície, který tě budou posouvat dál a dál. Skoro jako v životě.

Tu první můžeš získat už tenhle pátek a tuhle sobotu u nás na storu. Stačí, když odpovíš na jednoduchou otázku "Jak se jmenuje naše nejnovější kolekce triček?" a nahlasíš ji holkám. Za správnou odpověď dostaneš další indícii k nálezení prvního ze čtyř pokladů. 

 

Tak si zapni oznámení na Facebook i Instagram a jdeme na to, ne?

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o.,  Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky