Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Jedeš na výlet?

OnePage

Tady Bára! Hlásim se s novýma radama!

 

Mám pro tebe další tipy a triky na naše produkty. Je uplně jedno, jestli jsi holka, kluk, jestli to máš pro sebe, pro ní, pro něj, hlavně si to prostě přečti. At' víš. Bude se to týkat hlavně vejletů, na který je právě teď ideální čas, víc ideální, než kdy předtim. No jen se dívej na to počasíčko.

Jako první mám pro tebe novinku. Máme lahev! Naší první lahev. Je kovová, akorát tak velká a hlavně cool. No podívej se na tu nádheru. Už nikdy nevyrazíš na výlet s trapnou plastovou lahví. Jen kovováá to může býýt, tydydudu tydydudu dyptyp!

Druhej tip: na pořádnou turistiku a nějakej pohyb musíš mít i adekvátní vohoz. Na turistiku potřebuješ nohy a od kvalitního ohozu jsme tu my. A že jsi to ty, máme pro tebe celej setík. 

Podprsenka je pevná a hezky tvaruje. Odpovídá velikostem jiných sportovních podprsenek, který normálně nosíš. Takže sáhni po tom, co se osvědčilo. No a k tomu samozřejmě legíny. Jsou pružný a neprosvítaji. Thats all you need. Pokud se rozhoduješ mezi dvěma velikostma, ber radši tu menší.

Nikdo nechce jezdit na výlety sám. Takže pokud to do teď pro tebe byla jen rada na dárek, nebo jestli máš už outfit pro sebe v košíku, je tu něco pro tebe. Pojďme oblíknout i toho tvýho fešáka. Začni trikem. Má na sobě hory a oceán, všechno to řekne za tebe.

HORY & OCEÁN

No a jako poslední by to chtělo nějakou tu čapku. Protože slunko je sviňa. A je červen, tak just to be sure, že venku nedostanete úpal, úžeh, nebo cokoliv dalšího, si jí objednejte radši oba. Kšiltovky do každé rodiny!

KŠILTKY VŠEM

🦴

Copyright © 2020 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky