Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Léto v plnym proudu

OnePage

Tyhle plavky už znáš. Ale neunikla ti náhodou jedna z barev?!

Takže...máme 3 varianty. Každá jedinečná, každá jiná a všechny rajcovní. Teď ke střihu. Plavky maji klasickej trojúhelníčkovej tvar a jsou z žebrovanýho materiálu, pevnýho jako skála. Kalhotky od plavek si můžeš zavázat uplně jak chceš. Vytáhnout do pasu, na boky, utáhnout, povolit, cokoliv tě napadne. Podprsenka je na tom stejně a ještě si jí můžeš zavázat jakkoliv chceš.

 

Malej tip: dej si šňůrku, kterou bys normálně měla kolem hrudníku pro změnu kolem krku, druhou přesně naopak a budou se dít věci. Takový prsa ještě nikdo nikde neviděl.

A teď k těm barvám. Jako první: Lagoon blue. S touhle barvou se dostaneš do tý pravý letní náladičky. Budeš si připadat jako mořská panna a mezi náma je teda tahle moje uplně nejvíc nejoblíbenější, ze všech tří. Jestli máš modrý oči, neváhej nad ostatníma, tohle je pro tebe to pravý vořechový.

Jako další barvu tady máme Chilli red. Hot as chilli, přesně tak si budeš ve vodě připadat. Můj druhej favorit. Nikdy nic nevypadalo líp na opálenym těle, než tahle barva.

A jako poslední ti představuju variantu Lime yellow. Tuhle barvu nikdo nepřehlídne. Je ze všech tří barev nejvýraznější.

 

Tak co? Jakou barvu potřebuješ ty? Žlutou, modrou, nebo oranžovou? Dej nám vědět. Jetště je všechny radši utíkej prozkoumat na web.

Copyright © 2020 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky