Girls Without Clothes

Girls Without Clothes A teď víš všechno.

OnePage

Nastydnutejm ledvinám odzvonilo.

 

Dívej , co tu pro tebe máme. Dřív jsme s tim měli velkej problém. Všechny se zařezávaly, zapínání na cvočky nebylo kvalitní a ty pak odpadávaly. Byly krátký, takže neseděly uplně všem. Ale udělali jsme pár změn tam, kde to bylo třeba, udělali jsme nový střihy a trochu jsme tu kvalitu posunuli. 

 

Teď můžeme říct, že děláme všechno pro to, aby bylo každý z nich co nejpohodlnější, nejpraktičtější, ale zároveň sexy tak, jak jste u nás zvyklý. Dám ti sem takový moje malý osobní doporučení a recenze na jednotlivý kousky, co mám ve skříni já.

CHCI MNOHEM VÍC, NEŽ BODY

Delivery. Jedno z nejuniverzálnějších body, co u nás máme. Má zdvojený přední díl, kalhotkový střih a zapínání na háčky. Rukávy se nikam nevyhrnujou, ani nezařezávaj, protože jsou delší, než klasický krátký rukávy. Máme ho ve dvou variantách. Černo-bílá klasika. Po kterym sahneš ty?

Too Much. Výrok "vpředu byzbys, vzadu párty" vystihuje tohle body uplně dokonale. Elegantní dlouhej rukáv, silná pružná guma na zádech a minimalistická etiketa na boku. Holý záda jsou mnohem víc sexy prvek, než výstřih až k pupíku a právě díky tomu, je tohle body vhodný do každýho prostředí. Má tangovej střih a zapínání je na háčky. Opět, ve dvou variantách.

Epic. Nejlepší na konec, název už řiká všechno. Body z bambusový viskózy s průstřihem na prsou, nízkym roláčkem a dvouřadym zapínáním na cvočky.  Tohle body je i pro vyšší holky. Jak kvůli hodně pružnýmu materiálu, tak kvůli přizpůsobitelnýmu zapínání. Zezadu na krku má malou etiketu a má tangovej střih. V tomhle body vydržíš celej den a celou noc.

No a takovej bonus navíc. Jestli tě taky tak nadchlo body Epic jako mě, mám tu pro tebe skvělou zprávu. Tohle jsou šaty Back On. Je to takový obrácený prodloužený Epic. No neni to výborný?! Ještě víc top je to, že je máme nově i ve velikosti XS. Materiál je stejnej, bambusová viskóza. Ladnej rozparek, průstřih na zádech a na rukávu vyšitý hory a oceán. Tak to vystajluj jako Nikitta a vyraž do ulic! 

Copyright © 2020 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky