Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Zpátky do krabiček

Čtvrtek č. 466: Kari s lososem
Nejde ti e-mail přečíst?
Kari s lososem
ma,

den ZŠ se blíží.

ZŠ ve smyslu Zpátky do Školy.

I když nejsem školou povinná, přesto tu změnu rytmu každý rok cítím. Končí období volnosti a spontánnosti, začne řád a přibudou úkoly. Všude. Nejen žákům a studentům. Pravidelnost se vlije do života všem.

Brzy se opět začnou řešit svačiny do školy a obědy do krabičky.

A v tomhle mám velký náskok.

Celé prázdniny jsem strávila s krabičkami. Není mi jedno, co jím, a nedovedu být odkázaná pouze na jídlo, které si někde koupím. Chci mít svou stravu pod kontrolou a tak si pořád něco vařím a pak to nosím s sebou. Zejména, když se věnuju nějakému sportovnímu soutěžení. Oč víc jsem byla mimo domov, o to víc jsem fungovala v režimu jídel do krabičky.

Dnes ti posílám můj oblíbený recept, který mě doprovázel celé léto, kamkoli jsem se hnula. Má nenáročnou, prázdninově lehkou přípravu a tolik obměn, že pokaždé chutná trochu jinak. Nejdřív ho můžeš zkusit třeba s mrkví a bramborami podle receptu, ale jak chytneš větší jistotu i větší vařečku do ruky, experimentování ti půjde samo:
 
>>  Kari s lososem  <<

Losos je měkký v cuku letu, takže urychluje přípravu, ale samozřejmě se dá použít i jiné maso. Vše vysvětluju v článku.

Vydařený první školní den!

   Florentýna
 

PS. Dnes je poslední den, kdy se v mém e-shopu dá koupit zvýhodněný prázdninový balíček knih Kuchařka pro dceru a Merendy v zástěře. Ta první pomáhá objevit radost z vaření, ta druhá učí šetřit peníze, čas i suroviny. Dohromady se jedná o základní spojení dovedností, které by měl mít každý, kdo chce nebo potřebuje vařit. Sleva činí 30 %. Více informací na tomto odkazu:
 
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Pišová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Klimentská 1746/52
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky