Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Letní schovávaná

Čtvrtek č. 463: Zeleninový krambl
Nejde ti e-mail přečíst?
Zeleninový krambl
ma,

říkáš si, kde jsem se poslední dva týdny schovávala?

Honila jsem míčky po minigolfovém hřišti a snažila jsem se je dostat do jamek na co nejmenší počet úderů. Nebo aspoň na menší počet úderů, než mí spoluhráči.

Víš to, že na minigolfových hřištích (pokud jsou udržované) se dá úplně každá dráha zahrát pouze na jeden jediný úder? Stačí jen přijít na to, jaký míček použít, jakým směrem ho odehrát a jakou silou do něj udeřit. A pak to ještě umět zopakovat, když skončí trénink a začne turnaj.

Každé hřiště je vlastně takový 18jamkový rébus. Když ho správně vyřešíš, můžeš s tím vyhrávat. I v minigolfu se závodí; dokonce se v něm hraje Mistrovství České republiky. A nejlepší na tom je, že na rozdíl od ostatních sportů se v něm člověk může věkem zlepšovat.

Léto ovšem neláká jen k pobytu u vody a na minigolfu. Léto oplývá přebytky zeleniny a láká k zážitkům v kuchyni. A pak vznikají rébusy jiného typu. Kam se vší tou úrodou? Kam s další dozrálou cuketou?

Jeden nápad, kam čerstvou úrodu umístit, jsem dnes nově přidala na blog:
 

Tak hezkou schovávanou.

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Pišová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Klimentská 1746/52
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky