Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Čas velkých změn

Čtvrtek č. 461: Skoro jako klobásky
Nejde ti e-mail přečíst?
Skoro jako klobásky
Ahoj ma,

určitě to znáš. Někdy se dlouho nic zásadního neděje, život plyne den za dnem, a pak se najednou přihodí mnoho důležitých věcí najednou. Každá z nich by přitom sama o sobě měla velký dopad. Každá z nich by změnila život o 180 stupňů.

To druhé období prožívám už asi tak rok. Je to tolik změn, tolik emocí a tolik novinek, že už se tyhle životní obraty nasčítaly na několik pořádných piruet. Kdybych je jen v bodech vypsala na kus papíru, bude to námět na pár filmů, které pokryjí mnoho různých žánrů.

Jelikož ze srdce věřím na dobré konce (protože dokud to dobře nedopadlo, tak to přece ještě není konec, že?) - určitě se s tebou o spoustu z nich ještě časem podělím. Neboj, nezahazuju tímto hrnce ani pánvičky a nedávám se na kariéru filmového scénáristy.

Nepřestanu se dělit o to, co vařím. Jen to od teď bude pod jiným příjmením, po rozvodu jsem si ho změnila. Na stylu receptů a způsobu podání se pochopitelně vůbec nic nemění :-)

Podobně náročnou změnou pro někoho může být diagnóza potravinových nesnášenlivostí nebo alergií. Je to životní obrat, ztráta dosavadních jistot, hledání nového způsobu vaření a vlastně i životního stylu. Pro všechny tyto případy velkých změn tu dnes mám recept, který bude vyhovovat mnoha různým omezením ve stravě:
 

Recept bude vyhovovat i datu v kalendáři. Začínají prázdniny, vítr ve vlasech nabírá sílu uragánu, sluníčko se snaží tomu dotvořit naprosto příhodnou atmosféru a hladiny vodních ploch i rošty grilů v celé zemi už se tetelí nadšením z přicházejících radovánek.

Stejně jako v minulých letech, i letos se mi může stát, že některý z prázdninových čtvrtků nebudu na signálu a proto ti žádný nový recept nepošlu. Nechme se překvapit. Ale v září se zase vše vrátí do lavic a do normálu.

Užij si všechna letní dobrodružství!

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Zatloukalová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Klimentská 1746/52
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky