Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Konečně je můj

Čtvrtek č. 456: Frittata s chřestem
Nejde ti e-mail přečíst?
Frittata s chřestem
ma,

konečně! Konečně je můj.

Nejprve jsem si ho jen nedůvěřivě prohlídla a uváženě odešla, protože na bližší seznamování to ještě nebylo, ale teď je všechno jinak a mám ho doma.

Do běžné obchodní sítě se dostal svěží, čerstvý a hlavně český chřest. Dostal se i poblíž těch zákoutí, ve kterých bydlím. Na vesnici, kde chybí normální větší obchod s širším sortimentem, by ho v první polovině května nesehnal ani Tom Cruise v rámci další mission impossible.

Než z chřestu upeču svůj oblíbený slaný koláč, dala jsem si dva výhonky stranou a nedočkavě je slupla s pár vejci k obědu.

Recept na hebkou, noblesní italskou omeletu s čerstvou zeleninou stojí sám o sobě za zmínku, proto ti ho dnes posílám. Je to jídlo pro jednoho, nanejvýš pro dva, a pracnost naopak za zmínku vůbec nestojí:
 

Přestože na téma vaječné omelety i na adresu chřestu už u mě na blogu padlo mnoho slov, i tentokrát se v článku dozvíš zase něco nového.

A až skončí sezóna chřestu, recept se dá snadno použít i s jinou čerstvou zeleninou.

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Zatloukalová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Klimentská 1746/52
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky