Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Na oslavu

Čtvrtek č. 452: Snadný dort
Nejde ti e-mail přečíst?
Snadný dort
Ahoj ma,

když se chce, důvod k oslavě se vždycky najde. Nemusí to pokaždé být jen narozeniny, aby se na stůl mohl slavnostně postavit dort.

Ale když už se to stane a bez dortu se to neobejde, obratem padne otázka, kde ho vzít. Doma? V cukrárně? U známé? U známé neznámé?

Naprosto chápu obavy z domácí přípravy dortu. Disciplína je to náročná. Vyžaduje spoustu času, spoustu vybavení, spoustu cukrářských surovin a spoustu odhodlání, protože výsledek během prvních pokusů zřídka kdy dopadne podle původního záměru a vysněných představ.

Nebojím se přiznat, že se to děje i mně. K cukrářské zručnosti mám daleko. Ale to neznamená, že si na jednoduchý dort netroufnu. Troufnu, a ráda. Milý dort se dá upéct i se základním vybavením, bez robota a bez cukrářských pomůcek, jen s využitím obyčejných surovin. Přesto bude vypadat jako dort.

Jeden takový jsem právě dopekla. E-mailový klub Kuchařky pro dceru totiž slaví 9 let od svého vzniku. Díky, že tu jsi se mnou, a tady ti posílám kousek dortu na ochutnání:
 
>>  Snadný dort  <<

Ať máš každou chvíli co slavit.

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Zatloukalová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Klimentská 1746/52
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky