Florentýna - Kuchařka pro dceru

Florentýna - Kuchařka pro dceru Jako když najde

Čtvrtek č. 451: Salát s celerem a krůtími stripsy
Nejde ti e-mail přečíst?
Salát s celerem
Ahoj ma!

Jsou v kuchyni dny, kdy na běžné vaření není dost času, dost sil, anebo dokonce ani náznak pomyšlení. Když se přijde domů pozdě po náročném dni, když se zdraví na chvíli vzdálí, když se dějí mimořádné nebo neplánované věci.

Pak se člověk s nadějí obrací k lednici, k mrazáku nebo ke spíži a doufá, že najde něco použitelného, hotového nebo aspoň téměř hotového, co může během chvilky bez velkého úsilí stát na stole.

Tohle přesně jsou ty okamžiky, kdy ocením, že jsem na ně myslela někdy dřív a připravila se na ně. Že jsem si z minulosti poslala vzkaz do budoucnosti. Když se jedná o pár dní, schovala jsem si ho do lednice, když o delší dobu, tak do mrazáku, když o věčnost, tak nejspíš bude zavařený ve sklenici.

Mám tento týden za sebou stěhování, balení do krabic a zase vybalování. Poslední noc na staré adrese a první noc na nové. Takže dnešní recept, který se jeden den zabalí do krabiček do lednice a druhý den vybalí a dodělá, je vlastně velmi symbolický:
 

Třeba ho jednoho dne jako když najdeš.

   Florentýna
Moje další recepty na Facebooku...
Moje další recepty na Facebooku...
...a na Instagramu
...a na Instagramu
Copyright © 2023 Kuchařka pro dceru a Jana Florentýna Zatloukalová
Tento e-mail ti byl zaslán proto, že jsi členem E-mailového klubu Kuchařky pro dceru.

Korespondenční adresa:
Mrs. Wolf s.r.o.
Petrská 9
Praha 1 110 00
Czech Republic

Pokud používáš adresář, zde je moje vizitka:


odhlásit z E-mailového klubu    změnit osobní údaje 

09/11 Florentýna - Kuchařka pro dceru

A je to.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky