Ondřej z doubleshotu

Ondřej z doubleshotu Cascara is back!

 
doubleshot logo
 
Obrázek produktu
Cascara Helsar de Zarcero
 
Není to káva, ale je plná kávových chutí, kofeinu a pochází ze stejné rostliny. Cascara je totiž čaj ze sušené dužiny kávových třešní.

Farma Helsar de Zarcero pěstuje kávové třešně pro cascaru v BIO kvalitě. Spojila se dokonce s místní univerzitou a vyvinuli nový způsob, díky kterému si během zpracování kromě chuti zachovává cascara i vitamíny a enzymy. Během 18hodinového procesu kávové třešně po umytí spaří a pak suší zprudka, čímž si zachovává nutrienty i sladkost kávových třešní. Navíc cascaru místo běžnějšího drcení melou, takže výsledný nápoj je chuťově výraznější.
 
Objednat
 
Obrázek produktu
 
Kávová první pomoc
 
Nově jsme spustili ve spolupráci s Liftago kávovou pohotovost. Pokud si objednáte u nás na e-shopu do 9:00, tak Vám kávu i kávové vybavení Liftago po Praze přiveze ještě ten stejný den. Takže se nic neděje, když ranní kávou vyberete poslední filtr, kapsli nebo už nemáte ani zrnko kávy.
Stačí v košíku zvolit správnou dopravu a vybrat si jedno z časových oken, kdy má u vás taxi kurýr zazvonit. Na úvod je naše pohotovost za 100 Kč, tedy za méně, než kdybyste si museli svou ranní kávu jít dát do nejmenovaného řetězce. ;)
 
Aeropress
 
Kdo najde nejlepší recept na Aeropress?
 
Zastavte se za námi v sobotu na Prague Coffee Festivalu. Máme tam celodenní stánek a připravili jsme pro vás zajímavý kvíz.

Potom se můžeme společně přesunout do Vily Štvanice, kde proběhne od 17 hodin české mistrovství v přípravě kávy v Aeropressu.

27 soutěžících - jedna káva - jeden vítěz
 
Informace
 
Za doubleshot

Ondřej 
 
doubleshot logo
 
 
Produkty
Předplatné
Příprava kávy
Kávové kurzy
Káva do kanceláře
 
Kontakty
Naše podniky
Kariéra
 
 
 
InFbTw
 
doubleshot s.r.o.
Dehtáry 37, Zeleneč v Čechách, 25091
+420 314 004 550
info@doubleshot.cz

Online verze
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky