Ondřej z doubleshotu

Ondřej z doubleshotu Kávový Flirt

 
doubleshot logo
 
Obrázek produktu
 
Exkluzivně na rohlik.cz
 
Tahle zrnková káva je pro každého, kdo s filtrovanou kávou rád flirtuje i pro toho, kdo s ní má vážný vztah. Nikdy se s ní nebudete nudit, má šťávu a přitom je sladká a nádherně voní. Každé rande s ní je prostě zábava.

Vybíráme do Flirtu vždy kávy tak, aby výsledný šálek při použití jakékoliv filtrační metody byl ovocný, svěží a zkrátka to byl chuťový zážitek. Během roku se jeho složení mění podle toho, kde zrovna probíhají sklizně, a ve stejném sáčku tak vyzkoušíte kávy z mnoha pěstitelských zemí a různých zpracování. Flirt je tak káva, po které když sáhnete, pokaždé bude vaše rande s ní trochu jiné, ale vždycky si ho užijete.
 
Flirtuj
 
 
Obrázek produktu
 
Růžový Tricolate
 
Oblíbený Tricolate nově v růžové barvě. To nás baví!
S Tricolate dostanete z kávy opravdu maximum. Dokáže kávu vyextrahovat dokonale, rovnoměrně a to bez zásahu baristy. Nemusíte hlídat žádný čas, pouze odvážíte kávu a skoro najednou zalijete vroucí vodou. Pak už jen připravujete snídani a káva se mezitím přefiltruje. A výsledek? Fantastická filtrovaná káva.
 
Filtruj
 
 
Obrázek produktu
 
Lidé doubleshotu: Saša Manakova
 
Saša patří mezi naše služebně nejmladší baristky, ale nebojí se žádné výzvy a šla do soutěžení po hlavě. Na posledním českém šampionátu v přípravě filtrované kávy vybojovala krásné 5. místo. Do finále postupovala dokonce z 1. příčky. Co ji k soutěžení vedlo a co jí dalo do práce v kavárně? Jaké má cíle? Má baristické vzory? Co dělá ve volném čase a kolik má kávových knížek? To vše a ještě více se dozvíte v tomto díle. Příjemný poslech.
 
Poslouchat
 
Užívejte si léta!

Váš doubleshot
 
doubleshot logo
 
 
Produkty
Předplatné
Příprava kávy
Kávové kurzy
Káva do kanceláře
 
Kontakty
Naše podniky
Kariéra
 
 
 
InFbTw
 
doubleshot s.r.o.
Dehtáry 37, Zeleneč v Čechách, 25091
+420 314 004 550
info@doubleshot.cz

Online verze
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky