Ondřej z doubleshotu

Ondřej z doubleshotu Procvičte si senzoriku

 
doubleshot logo
 
Dobrý den,

právě Vám ve schránce přistál zpravodaj z doubleshotu s novinkami, o které bychom se s Vámi rádi podělili. Spustili jsme nový senzorický kurz, který provětrá Vaše čichové i chuťové buňky. Hodně nás aktuálně baví naše limitovaná edice anaerobní Etiopie Dimtu. Je to celkem funky úlet. A máme v nabídce nové dvě váhy Timemore, které budou dělat ve Vaší kuchyni velkou parádu. Pokud jste fanoušky AeroPressu, tak sledujte naše sociální sítě nebo newslettery. Pořádáme totiž letos české mistrovství v jeho přípravě. Brzy se můžete těšit na více podrobností. 
 
Obrázek produktu
 
Senzorický kurz
 
Senzorický kurz je určen jak baristům, tak komukoliv, kdo má zájem o kávu a hlubší poznání svých chuťových dovedností, tedy je vhodný i pro naprosté laiky. Vyzkoušíte si, zda poznáte v šálku chutě borůvek, toffee nebo třeba mandlí v čokoládě. Zjistíte i, zda v šálku všichni účastníci rozpoznají stejné tóny, nebo zda jsou chutě individuální.
 
Podrobnosti
 
Obrázek produktu
 
Limitka: Etiopie Dimtu
 
Naše historicky první limitovaná edice z Etiopie. Jedná se o anaerobně zpracovanou kávu ze stanice Dimtu v regionu Guji. Tato káva je opravdu funky úlet. V šálku dominují tóny zralých višní, pomerančového likéru a kakaových nibsů.
 
Chci ochutnat
 
Obrázek produktu
 
Váha Timemore
 
Váha TIMEMORE v elegantním černém provedení bude ve Vaší kuchyni nebo baru opravdovým šperkem mezi kávovým vybavením. Zaujme minimalistický “neviditelný” displej, kde se po zapnutí rozsvítí vše důležité, co pro přípravu kávy potřebujete - váha a čas.
Samozřejmostí je přesnost a rychlá odezva. Pro přípravu kávy můžete použít manuální režim nebo mód s automatickým časovačem pro snazší kontrolu nad filtrovanou kávou.
 
Zvážím to
 
Obrázek produktu
 
Kávové předplatné 2.0
 
Staňte se členem našeho klubu předplatitelů. První středu v měsíci Vám bude chodit čerstvá káva až domů. Můžete zvolit měsíční předplatné, jako to znáte třeba z Netflixu - káva se Vám účtuje měsíčně a nemusíte se o nic starat. Navíc si do balíčku před odesláním budete moct přihodit další položky, a ušetříte tak za dopravu. Ta je na nás. Předplatné si kdykoliv můžete ve svém zákaznickém účtu upravit nebo pozastavit. 
 
Chci předplatné
 
Hezký den

Váš doubleshot
 
doubleshot logo
 
 
Produkty
Předplatné
Příprava kávy
Kávové kurzy
Káva do kanceláře
 
Kontakty
Naše podniky
Kariéra
 
 
 
InFbTw
 
doubleshot s.r.o.
Dehtáry 37, Zeleneč v Čechách, 25091
+420 314 004 550
info@doubleshot.cz

Online verze
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky