Freshlabels

Freshlabels Kdo volá? Prodloužený víkend

Objevte novinky pinqponq, Herschel Supply a FREITAG… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
pinqponq x Freshlabels.cz vizuál

pinqponq

Prémiové a udržitelné batohy

O novinky z Německa se tentokrát postarala značka pinqponq, která je známá svým sofistikovaným a zároveň minimalistickým designem, prémiovými materiály a maximálně férovou výrobou. Pinqponq batohy jsou vyrobené ze 100% recyklované tkaniny z použitých PET lahví (svršek i podšívka), mají certifikace Fair Wear i bluesign® a neobsahují PFC. Těšit se můžete například na modely Blok i Blok Large v několika barvách.

Objevit pinqponq
Produktové foto
Doprava zdarma
Udržitelné
pinqponq Blok Medium
4 690 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
pinqponq Brik
990 Kč
Koupit
Produktové foto
Doprava zdarma
Udržitelné
pinqponq Purik
2 390 Kč
Koupit
Produktové foto
Doprava zdarma
Udržitelné
pinqponq Klak Maxgear
3 590 Kč
Koupit
Herschel Supply x Freshlabels.cz vizuál

Herschel Supply

Praktické a univerzální batohy

Do města, na krátký výlet, do práce nebo do školy, batohy Herschel Supply vás budou spolehlivě doprovázet kamkoliv. Vybírat můžete ze spousty prověřených siluet a také několika novějších modelů v různých velikostech a barevných provedeních, takže na své si přijde opravdu každý.

Objevit Herschel Supply
Produktové foto
Novinka
Doprava zdarma
Herschel Supply Novel
2 590 Kč
Koupit
Produktové foto
Novinka
Herschel Supply Fifteen
990 Kč
Koupit
Produktové foto
Novinka
Herschel Supply City Mid-Volume
1 690 Kč
Koupit
Produktové foto
Novinka
Doprava zdarma
Herschel Supply Daypack Mid-Volume
2 590 Kč
Koupit
FREITAG x Freshlabels.cz vizuál

FREITAG

Nové unikáty

Nové Freitag originály jsou tu. Mezi novinkami nechybí ani velice oblíbená ledvinka Jamie. Každý kousek je unikát díky způsobu výroby, kterým je Freitag tak vyjímečný. Své kousky totiž vyrábí z použitých kamionových plachet, a právě kvůli tomu je jedním z našich lídrů mezi udržitelnými značkami.

Objevit FREITAG
Produktové foto
Doprava zdarma
Vyrobeno v Evropě
Upcyklované
FREITAG F40 Jamie
3 590 Kč
Koupit
Produktové foto
Doprava zdarma
Vyrobeno v Evropě
Upcyklované
FREITAG F41 Hawaii Five-O
4 190 Kč
Koupit
poslední velikosti x Freshlabels.cz vizuál

Nezapomeňte na poslední velikosti %

V rámci pro bíhajících letních slev ze srdce doporučujeme zavítat do naší selekce Last Sizes a vybrat si kousek z našich posledních velikostí. S kódem "LASTSIZES" totiž získáte extra slevu 10 %. Sleva totiž platí i na už zlevněné zboží.

Dámské poslední velikosti %
Pánské poslední velikosti %

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky