Freshlabels

Freshlabels Povinná letní výbava

Objevte jaké letní kousky by vám určo neměly chybět na seznamu, až se budete balit na cesty… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Summer travel gear x Freshlabels.cz vizuál

Summer travel gear

Co je Summer travel gear a co do něj patří? Let’s see. Summer gear jsou za nás všechny nezbytnosti, co byste v létě na cestách nebo i doma na balkóně neměli postrádat. Ať už se jedná o pitný režim nebo chránění zraku před sluncem, my se na léto rádi vybavíme. Co v létě doma rozhodně nenecháváme se dozvíte v novém článku na našem Discovermagu. A co jsou teda hlavní části summer gear?

Přečíst si článek
Boty x Freshlabels.cz vizuál

Takovou klasikou, kterou doma většinou nenecháte jsou boty a ty si u nás vyberete jedna báseň. Na outdoorové účely můžete vybírat ze značek On nebo Salomon a do města naopak Veja nebo Novesta. No a pokud si potrpíte na pohodu a klídek, tak nešlápnete vedle ani v pantoflích Birkenstock.

Sluneční brýle x Freshlabels.cz vizuál

Co je ale horší než chodit bos, je koukat celý den do sluníčka bez brýlí. Proto nosíme sluneční brýle stále u sebe a na svět tak koukáme z bezpečí brýlí Komono nebo Izipizi.

čepice a klobouky x Freshlabels.cz vizuál
Zavazadla x Freshlabels.cz vizuál

Když už si chráníme oči, tak si rádi chráníme i celou hlavu. Kšiltovka nebo klobouk jsou nejen stylové doplňky, ale také praktické kousky vašeho summer gearu. Odložit je pak můžete do batohu, který s kšiltkou nebo kloboukem můžete krásně sladit.

Na pití x Freshlabels.cz vizuál

No a poslední, ale rozhodně nemálo důležitá součást summer gearu jsou lahve nebo termosky, které se postarají o váš pitný režim. Termosky nenechávejte přes léto spát. Udrží vám totiž nápoje krásně chladné, a to u vody nebo v rozpáleném městě ocení každý.

Produktové foto
Udržitelné
Termo
Dopper Insulated 350 ml
790 Kč
Koupit
Produktové foto
-11 %
Recyklované
The North Face Mudder Trucker
850 Kč
760 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
pinqponq Kross
4 690 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Komono Vita
1 690 Kč
Koupit

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky