Freshlabels

Freshlabels Léto bez starostí

S jakým kufrem jakým letadlem? Poradíme vám. … ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Zavazadla x Freshlabels.cz vizuál

Zavazadla bez starostí

Balit se na dovolenou podle limitací leteckých společností je vždyck trochu oříšek. Trochu vám ale pomůžeme. V obou našich kamenných prodejnách si nyní můžete vyzkoušet, jestli se vám batoh, kufr nebo jakákoliv taška vejde do přihrádek na příruční zavazadla v letadlech různých aerolinek. Všechno se dozvíte také v našem novém článku na Discovermgu, tak ho běžte omrknout. Není totiž nic horšího, než když vás na gatu ve frontě desítek lidí vyhmátnou a moc velký batoh vám vezmou a odbaví. Tak si pojďte vybrat k nám a safe travels!

Zavazadla x Freshlabels.cz vizuál
Více infofrmací na blogu
Objevit nabídku zavazadel
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
pinqponq Blok Medium
5 890 Kč
Koupit
Produktové foto
-20 %
Doživotní záruka
Herschel Supply Herschel Heritage™ Hardshell Carry On Luggage
5 890 Kč
4 710 Kč
Koupit
 
Outlet x Freshlabels.cz vizuál

Největší slevy % pokračují

Druhé kolo největších letních slev je v plném produ a vy tak můžete pořídit jedinečné kousky za lepší ceny. Se slevou až 60 % teď pořídíte boty, kraťasy, kalhoty, trika, mikiny & mnoho dalšího.

Prozkoumat slevy %
Produktové foto
-20 %
Recyklované
Teva Hurricane Drift Huemix
1 090 Kč
870 Kč
Koupit
Produktové foto
-30 %
Udržitelné
Fjällräven Kanken Hip Pack
1 490 Kč
1 040 Kč
Koupit
 
Novesta x Freshlabels.cz vizuál

Novesta

Tenisky zo Slovenska

Oblíbené tenisky Novesta jsou zpět v plné síle. Máme pro vás modely Star Master a Star Dribble v prověřených i několika nových barvách. Projděte se v udržitelných novinkách slovenské značky Novesta, kterou založil sám Tomáš Baťa v roce 1939.

Objevit dámské Novesta
Objevit pánské Novesta
Produktové foto
Udržitelné
Vyrobeno v Evropě
Novesta Star Master Mono
1 590 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Vyrobeno v Evropě
Novesta Star Dribble
1 790 Kč
Koupit
 
Veja x Freshlabels.cz vizuál

Udržitelné tenisky

Veja

Udržitelné, stylové, kvalitní. A znovu skladem. Objevte teniskové novinky Veja, které mimo jiné podporují lokální hospodářství v Brazílii a kladou důraz jak na kvalitní udržitelné materiály, tak i na vaše pohodlí. A samozřejmě skvěle vypadají. Vybírat můžete z několika modelů i barev.

Objevit dámské Veja
Objevit pánské Veja
Produktové foto
-20 %
Doprava zdarma
Veja Campo
3 590 Kč
2 870 Kč
Koupit
Produktové foto
-10 %
Doprava zdarma
Veja V-10
3 890 Kč
3 500 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
Veja Esplar
3 090 Kč
Koupit
Produktové foto
-10 %
Doprava zdarma
Veja V-10
3 890 Kč
3 500 Kč
Koupit

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky