Freshlabels

Freshlabels Připravte se na cesty

Objevte značky a produkty, které by vám na cestách určitě chybět neměly… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Taravellers choice visual   x Freshlabels.cz vizuál

Výbava cestovale

Venku už to hřeje a je nejvyšší čas vyrazit ven. Co vám na cestách nesmí chybět? Objevte naši nabídku pro cestovatele, kde najdete všechno od kvalitních bot až po kosmetické tašky do batohu. Tak na nic nečekejte, vybavte se a vyražte.

Objevit batohy & zavazadla
Objevit oblečení  na cesty
Objevit outdoorovou obuv
Objevit doplňky

Patagonia M's Airshed Pro P/O

3 290 Kč

Patagonia W's Maipo 7/8 Tights

2 590 Kč

The North Face W Extreme Pile Pullover

3 590 Kč

Klättermusen Hrid WP Accessory Bag 3L

1 390 Kč

On Cloudwander Waterproof

4 990 Kč

Patagonia Black Hole Cube - Medium

1 190 Kč

Patagonia x Freshlabels.cz vizuál

Patagonia 

Fleece & Torrentshell 3l Jacket

Jaká kombinace je nejlepší a proč? Jednoznačně fleecová mikina a Torrentshell 3l Jacket od všemi milované značky Patagonia. Fleece je lehký materiál, který hřeje, rychle schne a udrží vás v teple během všech ročních období. Patagonia Torrentshell Jacket je lehká nepromokavá bunda, která si vás získá svým čistým designem a nekompromisní funkčností a která vás díky recyklovanému třívrstvému materiálu H2No™ Performance Standard ochrání před větrem i deštěm a kterou i snadno jí složíte do batohu nebo ledvinky.

Objevit mikiny a fleecky Patagonia
Objevit lehké Patagonia bundy

Patagonia W's Torrentshell 3L Jacket

5 190 Kč

Patagonia M's LW Synch Snap-T P/O

3 290 Kč

Patagonia M's Torrentshell 3L Jacket

5 190 Kč

Patagonia W's Microdini 1/2 Zip P/O

3 290 Kč

Rains x Freshlabels.cz vizuál

Db

Extra praktické batohy

V jednoduchosti je krása. Své o tom ví i norský brand Db, od kterého pro vás máme na všechny cesty super praktické batohy. Pokud tedy hledáte propracovaného parťáka v originálním designu a odolné konstrukci, jste u Db správně. Vybírejte z prověřených i nových modelů nyní i v nové béžové barvě.

Objevit Db

Db Hugger Backpack 25L

4 690 Kč

Db Hugger Base Backpack 15L

2 790 Kč

Db Freya Backpack 16L

4 490 Kč

Db Ramverk Backpack 26L

5 190 Kč

icebreaker x Freshlabels.cz vizuál

Icebreaker

Outdoorové kousky z merino vlny

Ať už se chystáte chodit po městě nebo hřebenech hor, dobrá spodní vrstva oblečení je základ. Ideálním materiálem je merino vlna, která hřeje, i když je mokrá, v horku naopak chladí a navíc má antibakteriální vlastnosti a je odolná vůči zápachu. Icebreaker přichází s produkty z merino vlny, mezi kterými najdete trika a spodní vrstvy, ponožky a spodní prádlo.

Objevit Icebreaker

Icebreaker M Tech Lite II SS Tee Mountain Sunset

2 190 Kč

Icebreaker M Anatomica Boxers

1 190 Kč

Icebreaker W Sprite Racerback Bra

1 290 Kč

Icebreaker W Hike+ Light Mini

650 Kč

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky