Freshlabels

Freshlabels Nový, novější a nejnovější

Objevte novinky od Thinking MU, Carhartt WIP, Rains a Herschel Supply… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Thinking MU   x Freshlabels.cz vizuál

Thinking MU

Udržitelné kousky z konopného vlákna

Nové kousky z technického konopí od udržitelné značky Thinking MU z Barcelony jsou tu. Stylová trika z příjemného materiálu vás zaujmou nejen krásou a pohodlím, ale hlavně pro konopí tak důležitými antibakteriální vlastnosti, přirozenou odolností vůči horku, UV záření a slané vodě. Značka na své produkty navíc používá certifikovaná, biologicky rozložitelná barviva a u části kolekce i zachovává přírodní bělost bez procesu chemického bělení.

Objevit dámské Thinking MU
Objevit pánské Thinking MU

Thinking MU White Hemp Gia Oversize Blouse

3 090 Kč

Thinking MU Forest Green Hemp Moero Pants

3 090 Kč

Thinking MU Green Hemp Ant Shirt

3 090 Kč

Thinking MU Clay Red Hemp Regina T-Shirt

1 390 Kč

Thinking MU Dark Green Hemp Shiva L/S T-Shirt

1 890 Kč

Thinking MU Pink Hemp Gia Oversize Blouse

3 090 Kč

Carhartt WIP x Freshlabels.cz vizuál

Carhartt WIP

Stylové kousky na jaro

Carhartt WIP je naše ultimátní láska a ani na jaře nesmí chybět pravidelná dávka novinek. Máme pro vás trika, kalhoty a další chuťovky, které doplní vaše outfity o stylové a kvalitní kousky.

Dámský Carhartt WIP
Pánský Carhartt WIP

Carhartt WIP W' Saledo Jacket

3 490 Kč

Carhartt WIP W' Pierce Pant

2 250 Kč

Carhartt WIP S/S Marlin T-Shirt

1 150 Kč

Carhartt WIP S/S Tamas Pocket T-Shirt

1 250 Kč

Carhartt WIP Simple Pant

2 990 Kč

Carhartt WIP W' Chester Sweatshirt

1 990 Kč

Rains x Freshlabels.cz vizuál

Let it Rains

Radovat se můžete i z čerstvých kousků od dánské značky Rains. V naší nabídce najdete ostřílené klasiky v osvědčených barevných variantách, které jsou ideálním parťákem do města. Když neprší, můžete obdivovat jejich čistý a nadčasový design, skvělé barvy a kvalitní zpracování. A když prší, můžete být naprosto v klidu a dělat to samé.

Objevit Rains

Rains Backpack Mini

1 790 Kč

Rains Weekend Bag Large

2 290 Kč

Herschel Supply x Freshlabels.cz vizuál

Herschel Supply

Praktické a univerzální batohy

Do města, na krátký výlet, do práce nebo do školy, batohy Herschel Supply vás budou spolehlivě doprovázet kamkoliv. Vybírat můžete ze spousty prověřených siluet, ale také z několika nových modelů v různých velikostech a barevných provedeních, takže na své si přijde opravdu každý.

Objevit Herschel Supply

Herschel Supply Retreat

2 390 Kč

Herschel Supply Daypack Mid-Volume

2 590 Kč

Herschel Supply Retreat Small

1 990 Kč

Herschel Supply Fourteen

850 Kč

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky