Freshlabels

Freshlabels Batohová SALEkce % a mnoho dalšího

Batohy se slevou až 50 % a novinky od Db a Sandqvist… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Db  x Freshlabels.cz vizuál

Ano, spustili jsme pro vás časově omezenou SALEkci, ve které nenajdete žádné oblečení, ale za to si v ní můžete pořídit nový batoh se slevou až 50 %. Těšit se můžete na značky Ucon Acrobatics, Herschel Supply a mnoho dalších. Akce platí do nedělní půlnoci 19.3.2023, 23:59:59.

Prozkoumat salekci

Ucon Acrobatics Hajo Mini

Teď 1 530 Kč   2 190 Kč

Rains Backpack

Teď 1 790 Kč   1 990 Kč

Chrome Industries Mini Kadet

Teď 1 520 Kč   1 690 Kč

Klättermusen Bure Backpack 20L

Teď 2 000 Kč   3 990 Kč

Db  x Freshlabels.cz vizuál

Batohy Db

V nové barvě

Unikátní batohy od norské značky Db, které vydrží spoustu let, pro vás nyní máme i v nové barvě. Model Hugger 25l / 20l přichází v originální žluté, do které se zamilujete na první pohled. Propracované detaily, praktické vychytávky a nadčasový design, tyhle vlastnosti ale nesou originální batohy Db ve všech barvách.

Objevit Db

Db Hugger Backpack 25L

4 790 Kč

Db Hugger Backpack 20L

4 590 Kč

Db Ramverk Backpack 21L

4 790 Kč

Db Hugger Backpack 30L

4 990 Kč

Sandqvist x Freshlabels.cz vizuál

Městské batohy Sandqvist

Prozkoumejte novinky od švédské značky Sandqvist, která vyrábí lifestylové batohy, tašky a doplňky pro každodenní život ve městě. Těšit se můžete na minimalistické kousky z organické bavlny nebo recyklovaných materiálů doplněné o detaily z kvalitní kůže.

Objevit Sandqvist

Sandqvist Ruben

4 290 Kč

Sandqvist Milton

3 590 Kč

Sandqvist Bernt

3 790 Kč

Sandqvist Ilon

Teď 3 140 Kč   3 490 Kč

Kalhoty x Freshlabels.cz vizuál

Herschel Supply

Batonovinky

Do města, na krátký výlet, do práce nebo do školy, batohy Herschel Supply vás budou spolehlivě doprovázet kamkoliv. Herschel Supply nyní navíc přichází nejen s novými siluetami, ale také zajímavými novými barvách Dried Herb a Light Pelican.

Objevit Herschel Supply

Herschel Supply Little America

2 890 Kč

Herschel Supply Retreat Tote

2 390 Kč

Herschel Supply Retreat

2 390 Kč

Herschel Supply Heritage Shoulder Bag

1 990 Kč

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky