Freshlabels

Freshlabels Připraveni na cokoli?

Objevte naši nabídku jarních kousků, která vás připraví na jakoukoli změnu počasí… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
READY FOR ANYTHING  x Freshlabels.cz vizuál

Připravte se na jakékoliv počasí

I když už občas vykoukne sluníčko, může vás zastihnout i pořádná fujavice, oblékání je proto v tuto dobu třeba pořádně promyslet. Připravte na jakoukoli změnu počasí a vyberte si z naší nabídky jedinečných kousků, které vás jistě nezklamou.

Prozkoumat nabídku oblečení
Objevit batohy a zavazadla
Vybrat si boty
Objevit doplňky
Mikiny a svetry x Freshlabels.cz vizuál

Mikiny a fleecové kousky

na každý den

Pokud už nemůžete odolat tenkým bundám a kabátům, nezapomeňte si pod ně dát dobrou mikinu, která vás podrží, i když se večer ochladí. Naše nabídka fleecových kousků i mikin se rozrostla a spoustu novinek například od značky Patagonia.

Objevit nabídku mikiny a svetrů

Patagonia M's Classic Retro-X Jacket

6 090 Kč

Armedangels Haayle

2 390 Kč

Knowledge Cotton Basic Badge Sweats

2 190 Kč

Patagonia W's R1 Air Zip Neck

3 290 Kč

Kalhoty x Freshlabels.cz vizuál

Bez kalhot to nepůjde

Na kraťasy to prostě ještě není a na oteplováky už také ne. Podívejte se proto na kalhoty mnoha střihů, materálů a barev, které najdete nově v naší nabídce. Váš šatník mohou nyní rozšířit například kalhoty od oblíbené značky Carhartt WIP.

Objevit nabídku kalhot

Armedangels Novaalie

2 190 Kč

Armedangels Mairaa Undyed

2 390 Kč

Patagonia M's Terrebonne Joggers

2 590 Kč

Carhartt WIP Simple Pant

2 250 Kč

Kalhoty x Freshlabels.cz vizuál

Batoh jako třešnička na dortu

A protože v tomto počasí nikdy nevíte, kdy se zatáhne a kdy zase oteplí, batoh na pár dalších vrstev rozhodně není na škodu. Ať už se vám bude hodit spíše městský, outdoorový, malý, velký nebo prostě nepromokavý, v naší nabídce na vás jistě čeká ten pravý.

Městské batohy
Černé batohy
Studentské batohy
Udržitelné batohy

Aevor Trip Pack

2 690 Kč

Sandqvist Alva

5 490 Kč

Carhartt WIP Philis Backpack

2 490 Kč

Fjällräven Kanken

2 490 Kč

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky