"UrbanStore.cz"

"UrbanStore.cz" Nejširší nabídka Under Armour od teď na ZOOTu 👉🏻

 

To, že se UrbanStore spojuje se ZOOTem, jsme vám už několikrát psali. Je ale důležité zmínit, že i nejširší nabídka, nejlepší akce a největší slevy na vaši nejoblíbenější značku Under Armour se přesouvají na ZOOT, a to už teď.

 

Jelikož víme, že na Urbanu byl Under Armour hitmakerem a legendou číslo jedna, připravili jsme pro vás malý dárek - tajný slevový kód UNDERARMOUR → kterým si zlevníte o krásných 20 % novou kolekci jaro - léto 2023, která se objeví online v březnu. A že je březen ještě daleko? Nebojte, čas uteče jako v nejpohodlnějších sneakers – a hlavně vám tento slevový kód ještě připomeneme → tak hurá na nákupy a od teď na ZOOT!

MRKNU, CO MAJÍ NA ZOOTU
 

BUĎTE S NÁMI V KONTAKTU

 

  +420 222 262 019
         (9:00 - 17:30)

© Copyright UrbanStore.cz Uvedené ceny jsou platné do odvolání nebo do vyprodání zásob. Změna cen vyhrazena. Aktuální ceny naleznete vždy na www.urbanstore.cz .

Pokud si nepřejete dostávat obchodní sdělení, můžete se odhlásit ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky