"UrbanStore.cz"

"UrbanStore.cz" 🎄 Vánoce jsou tady → 70% slevy si vychutnej →

 

Advent je v plném proudu a s ním i láskyplný duch Vánoc. 🎁 Tak k sobě buďte ještě laskavější a pořiďte si něco slušivého na sebe. Půjde to snadno – protože vám na to darujeme slevy až −70 % a dalších extra −20 % navrch. Vánoční kód do objednávky VANOCE.

 

Všechno na poslední chvíli? Tak to vám jdeme přímo do rány. U nás dárky pod stromečkem ještě stíháte! Všechny kousky, které máme skladem, vám stíháme doručit až domů, případně na Václavské náměstí do prodejny ZOOT.

CHCI DÁREK

Plaid Kabát Tom Tailor

 

 

3 499 Kč

 

s kódem VANOCE

 

1 399 Kč

UKÁZAT

T-Just-Ls-Star Triko Diesel

 

 

1 999 Kč

 

s kódem VANOCE

 

671 Kč

UKÁZAT

Regent Jeans Pepe Jeans

 

 

2 569 Kč

 

s kódem VANOCE

 

783 Kč

UKÁZAT

Josh Jeans Tom Tailor

 

 

2 099 Kč

 

s kódem VANOCE

 

799 Kč

UKÁZAT
 

BUĎTE S NÁMI V KONTAKTU

 

  +420 222 262 019
         (9:00 - 17:30)

© Copyright UrbanStore.cz Uvedené ceny jsou platné do odvolání nebo do vyprodání zásob. Změna cen vyhrazena. Aktuální ceny naleznete vždy na www.urbanstore.cz .

Pokud si nepřejete dostávat obchodní sdělení, můžete se odhlásit ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky