Návrat tradiční lahůdky na české talíře. Co ke šnečí paštice nebo
vařeným šnekům podávat?
Návrat
tradiční lahůdky na české talíře
Hezký
den!
Některé
změny v české gastronomii se dějí až moc pomalu. Třeba
návrat šneků – delikatesy, která se těšila oblibě už
za první republiky. Naštěstí existují farmy, jako jsou Šneci
z Rybníčku ve Vyškově, které tento comeback urychlují. A co
si k nim nalít dobrého? Máme pro vás tipy
na vína a ušlechtilé destiláty.
Od začátku roku pro vás naše obchodní ředitelka Veronika Kotásková
každý měsíc vybírá Srdcovku. Českou firmu, jejíž
produkty jsme si prostě zamilovali. Přesně takovou Srdcovkou je tentokrát
farma manželů Přikrylových. Ochutnejte Šneky
z Rybníčku!