Upečte domácí kváskový chléb, dejte si k němu škvarky nebo paštiku a
garantujeme vám, že se budete olizovat až za ušima.
Olizovat se až
za ušima? Vše dovoleno
Hezký den!
S jídlem
roste chuť. A s kváskem vám pěkně „vyroste“ těsto
na poctivý domácí chléb. Nejen, že vám doporučíme, co si
k chlebu dát, ale máme pro vás i samotný kvásek. Česká firma
KváseCZECH připravila směsi, ze kterých kvásek vzejde a s nimiž
ho taky udržíte naživu! K tomu přidejte další přísady
na vaření či pečení a božská hostina je
na světě.
Od začátku roku pro vás naše obchodní ředitelka Veronika Kotásková
každý měsíc vybírá Srdcovku. Českou firmu, jejíž
produkty jsme si prostě zamilovali. Přesně takovou Srdcovkou je tentokrát
KváseCZECH.