Sklizeno

Sklizeno Nová značka v sortimentu – ŽIVINA

Prohlédnout e-mail ve webovém prohlížeči

Milují dobré jídlo, objevují nová bistra, restaurace a kavárny. Získané zkušenosti a zážitky se pak snaží přinést i do domácí kuchyně nás všech. Tak by se dalo shrnout poslání české rodinné manufaktury potravin ŽIVINA. Jejich výrobky můžete nově koupit i v našich prodejnách a v e-shopu.
 

Rostlinné dobroty jedinečné svou chutí

ŽIVINA přináší na trh kvalitní a funkční potraviny každodenní spotřeby, které jsou jedinečné svou chutí, složením a mají blahodárný vliv na naše zdraví.

Jejich produkty jsou rostlinného původu, vše vyrábí s vysokým podílem ruční práce a zásadně nešetří na kvalitě ani množství surovin. Striktně používají jen čerstvé ingredience bez přidaných zbytečností a konzervantů.

Rodinnou firmu společně řídí manželský pár Markéta a Martin Kuderovi. Výrobu mají v Přerově a maximálně podporují lokální dodavatele surovin. Oba jsou také přesvědčeni, že trávení je alfa a omega všeho.
 

Pár tipů, co od Živiny ochutnat

Kimchi: první produkt Živiny a zároveň jedna z nejzdravějších fermentovaných potravin na světě

Nakládaná zelenina: ta bývá dokonce zdravější než za syrova

Asijské omáčky a kari pasty: pouze z čerstvých surovin. Připravte si doma snadno třeba Pad Thai nudle, Teriyaki udon nudle nebo kari ze všech koutů Asie.

Oříšková másla a krémy: sladké mlsání. Bez cukru či palmáče.

 

Všechny rostlinné produkty od Živiny nově nakoupíte v prodejnách SKLIZENO. 

 

A co říkají manželé Kuderovi o založení rodinné firmy? Koukněte na video:


 

Klidný advent vám přeje
Tým SKLIZENO

tel: +420 733 141 277
e-mail: info@sklizeno.cz

Copyright © 2022 MYFOODMARKET, s.r.o

Změnit preference nebo se odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky