Sklizeno

Sklizeno Svatomartinské husy a kachny

Prohlédnout e-mail ve webovém prohlížeči


 

Přijďte si k nám do prodejen objednat
svatomartinské husy a kachny do 31. října!

 

Již tradičně jako každý rok máme pro Vás připravené svatomartinské husy a kachny
z farmy Rohozná. 
 

Tato  farma se nachází v Rohozné, poblíž Jihlavy. Jedná se o jedinou husí farmu na Vysočině a jednu z mála v naší republice. Může se pochlubit dlouholetou tradicí v chovu hus i kachen, jejíž počátky sahají až do roku 1974. Díky dlouholetým zkušenostem Vám můžou garantovat kachny a  husy té nejvyšší kvality s vysokým podílem masa. Veškerý chov pochází z českého šlechtění.
 


Bites We Love - křupavá novinka podzimu

 

Hledáte svou novou oblíbenou svačinu? Dobrá zpráva, našli jsme ji za vás!

Představujeme vám křupavý hrášek a kukuřici v několika úžasných příchutích. Je libo ten nejkřupavější hrášek s příchutí uzené papriky? Nebo byste raději klasiku s mořskou solí a černým pepřem? Co takhle zkusit hrášek se zakysanou smetanou a jalapeňem? Úžasně křupavou kukuřici, která má pouze 134 kalorií na porci pro vás máme rovnou ve dvou skvělých příchutích – sweet chilli a cool & creamy.

Ve společnosti BITES WE LOVE věří, že svačina má smysl, že je to chvíle na odpočinek a způsob jak doplnit energii a odměnit se, a proto tyhle BITES balí s pořádnou porcí chutí a křupavostí, která vás donutí si je koupit znovu a znovu. Používají jen ty nejlepší rostlinné ingredience, a proto jsou zcela VEGANské. Mají vysoký obsah vlákniny a jsou kvalitním zdrojem bílkovin. A tuky, cukry a sůl drží na uzdě. Nemusíte tak mít výčitky - ba naopak! BITES WE LOVE se ideálně hodí jako svačina do práce nebo do školy, jako odměna po vyčerpávajícím cvičení ve fitku a nebo prostě jen jako zdravé křupání k večernímu relaxu u oblíbeného seriálu nebo knihy. Dokonalým společníkem vám budou i při posezení s přáteli.


Objednejte na e-shopu
 

 

Krásný podzim Vám přeje
Tým SKLIZENO

e-mail: info@sklizeno.cz

Copyright © 2023 MYFOODMARKET, s.r.o

Změnit preference nebo se odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky