Rockaway Insider

Rockaway Insider Výkonná ředitelka Colours of Ostrava Petra Řezníčková: „Vždycky všechno nakonec jde!”

View this email in your browser

Před 17 lety začínala v Colours of Ostrava jako hlavní produkční, kdy zajišťovala a zařizovala téměř vše – a tak bychom dnes těžko hledali někoho, kdo rozumí organizaci a operativě hudebních festivalů víc než výkonná ředitelka Petra Řezníčková. Podle vlastních slov „hudbě vůbec nerozumí”, těžko se tomu ale věří: ještě před tím, než spojila svůj život s jednou z největších kulturních akcí v Česku, působila jako ředitelka marketingu oblíbeného Hitrádia Orion, které se později stalo partnerem právě ostravských Colours. A jak zdůrazňuje, loajalita a důvěra v projekt, pro nějž pracujete, je jednou z nejdůležitější vlastností, které by měl člověk v téhle krásné, ale náročné branži mít.

Které pracovní dovednosti se vám hodí i v osobním životě?

Podle mě vůbec žádná. Pro mě jsou to dva zcela odlišné světy. Jsem ráda, že se mi to tak podařilo udržet – oddělovat soukromý život od pracovního. A dlouho se mi to dařilo až tak, že si lidé o mém manželovi mysleli, že je paní Columbová (smích). Po těch dlouhých letech už to samozřejmě nejde, únik ale stále potřebuji – jít po práci domů, kam nemusím své pracovní dovednosti promítat. A za to jsem asi nejvíc ráda.

Co nebo kdo vás v práci nejvíc inspiruje? 

Paní Holušová (zakladatelka a ředitelka Colours of Ostrava, pozn.) teď zcela zásadně omladila tým bookerů, pozadu nezůstal ani obchod nebo produkce  – jsou to lidé od jedna- do pětadvaceti a mají na věc prostě jiný pohled. Občas se jenom divím, jaké jsou trendy (smích). Ale je zajímavé, jak se nám to prolíná v týmu, kde děláme festival napříč generacemi. S dalšími kolegy jsem u festivalu od počátku a máme toho společně spoustu za sebou, inspirují mě znalostí a odborností, profesionalitou a neutuchající vitalitou. Především Zlatka, která svůj zápal denně projevuje a do festivalu dává všechen svůj čas a energii. Vždycky si z toho děláme legraci, protože jezdit s ní na služební cesty je trochu náročné. Já hudbě moc nerozumím, v Colours jsem za toho pragmatického člověka, i když – podle slov paní Holušové – se zlepšuju každým rokem (smích). Zlatka nás válcuje svou energií a svými nápady, na které my odpovídáme: „To nejde, protože tohle, protože tamto…“ A za nějaké dva tři měsíce zjistíme, že na tom vlastně všichni pracujeme. Má zkušenost je i taková, že se třeba dva roky o něco intenzivně snažíme a já říkám: „Vzdávám to, už to nebudu řešit.“ A ona na to: „Ale teď to vyjde.“ A já do toho zase jdu a ono to vyjde. Vše má svůj čas a místo.

Jakou vlastnost považujete u svých kolegů za nejdůležitější?

U nás ve firmě je nejzásadnější loajalita k akci samotné – člověk ten festival prostě musí milovat. Není to práce „od – do”. A tedy i k tomu, co paní Holušová za těch 22 let vybudovala. Práce s lidmi tady znamená vést je a správně motivovat, aby vše fungovalo, vzbudit v nich entusiasmus, nadchnout je pro projekt.

Čím vybalancováváte svůj pracovní život?

...to se dozvíte na webu Rockaway, kde najdete zbytek rozhovoru:

Rockaway Insider s Petrou Řezníčkovou

Nezapomeňte nás sledovat na našich sítích!

Instagram
LinkedIn
Facebook
Twitter
Rockaway Insider je pravidelný newsletter, v němž osobnosti, které stojí za investiční skupinou Rockaway Capital a úspěšnými firmami z jejího portfolia, přinášejí své praktické rady, osvědčené postupy a inspirativní myšlenky. Nechte si v byznysu poradit od těch nejpovolanějších.
Rockaway Capital
linkedin.com/rockaway
instagram.com/rockawaycapital
facebook.com/rockawaycapital
twitter.com/rockawaycz
Copyright © 2023 Rockaway Capital, All rights reserved.
Rockaway Insider vám posíláme, protože jste se k němu přihlásili na našem webu.

Tento e-mail je obchodním sdělením.
Podmínky ochrany osobních údajů.

Chcete upravit nastavení těchto e-mailů?
Můžete upravit nastavení nebo zrušit odběr.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky