Rockaway Insider

Rockaway Insider CEO FLO Andrej Hájek: „Lidé by měli věřit tomu, čeho chtějí dosáhnout – kariérně i v životě”

View this email in your browser

Od spoluzakladatele česko-australské konzultační společnosti se specializací na globální firmy s digitální inovací a transformací až po CEO technologické divize v Mind2FLO. I to je součástí příběhu Andreje Hájka, nového šéfa technologické divize FLO, který má ambici v ní zopakovat raketový růst. Jaké hodnoty a zásady ho provázejí profesním i osobním životem, se dozvíte v  novém Insideru:

Které pracovní dovednosti se ti hodí i v osobním životě?

Podobně jak se časem mění i naše priority, se určitě mění i preferované dovednosti – jak v osobním, tak i profesním životě. Nicméně jsou dovednosti, které se mi dlouhodobě osvědčily – hlavně při práci s lidmi – jako například aktivní naslouchání nebo mediace konfliktů. Další velkou věcí je naučit se vnímat problémy jiným způsobem a začlenit do toho určité vizionářství – ať už v rámci rozhodování, plánování nebo budování týmu, zkrátka rozmýšlení „out of the box”. To samozřejmě někdy nejde úplně přirozeně – vychází to ze zkušeností a těžko říct, zda to jde natrénovat.

Co nebo kdo tě v práci nejvíc inspiruje? 

Během své kariéry jsem nikdy neměl inspirativní osobnosti typu Steve Jobs a podobně. Spíš mě motivovaly a „tahaly“ osoby z mého bližšího okolí. Mám pár lidí, kteří pro mě hodně znamenali a svým mentoringem a trpělivostí mi pomohli růst. Takovým člověkem je třeba jeden z mých bývalých šéfů v Austrálii, Justin Griffith, s kterým jsem úzce spolupracoval. Ten mě inspiroval nejen svou osobností, ale i schopností rozeznat v lidech talent a potenciál. S Justinem jsme stále v kontaktu, a i dnes mu občas zavolám a požádám o radu.

Jakou vlastnost považuješ u svých kolegů za nejdůležitější?

Jednoznačně upřímnost, transparentnost a důvěru. Ať už je to na technických pozicích, seniorních, nebo exekutivních. Na tom si velmi zakládám, a hlavně se mi v životě i vyplatily. A je už jedno, jestli je to v rámci firmy nebo zákaznických vztahů. Ty hrají v profesní i byznysové sféře základní roli a jsou kritické pro budování silných a zdravých vztahů. Jestli chybí, je jen otázkou času, kdy se začnou vyskytovat problémy. 

Čím vybalancováváš svůj pracovní život?

...to se dozvíte na webu Rockaway, kde najdete zbytek rozhovoru:

Rockaway Insider s Andrejem Hájkem

Nezapomeňte nás sledovat na našich sítích!

Instagram
LinkedIn
Facebook
Twitter
Rockaway Insider je pravidelný newsletter, v němž osobnosti, které stojí za investiční skupinou Rockaway Capital a úspěšnými firmami z jejího portfolia, přinášejí své praktické rady, osvědčené postupy a inspirativní myšlenky. Nechte si v byznysu poradit od těch nejpovolanějších.
Rockaway Capital
linkedin.com/rockaway
instagram.com/rockawaycapital
facebook.com/rockawaycapital
twitter.com/rockawaycz
Copyright © 2023 Rockaway Capital, All rights reserved.
Rockaway Insider vám posíláme, protože jste se k němu přihlásili na našem webu.

Tento e-mail je obchodním sdělením.
Podmínky ochrany osobních údajů.

Chcete upravit nastavení těchto e-mailů?
Můžete upravit nastavení nebo zrušit odběr.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky