Robert Novotný

Robert Novotný Poděkování v čas vánoční

Dobrý den,

společnost Mironet.cz věnuje významnou část svého celoročního zisku do charitativního projektu Počítače dětem. V něm renovujeme starší techniku od dárců a věnujeme jí dětem do potřebných rodin. Je-li Mironet naší prací i vášní, poskytování pomoci v projektu Počítače dětem je naší radostí.

Charitativní činnost se snažíme co nejvíce medializovat. Tento víkend například v Televizních novinách TV Nova (video), kdy jsme roznášeli dětem počítače zabalené jako vánoční dárky.

Připojte se k nám. Budete-li doma nebo ve firmě vyřazovat starší počítač, notebook, tablet nebo telefon, prosím zvažte možnost věnovat nevyužitou techniku dětem k jejich studiu.

V tomto roce se nám podařilo získat nejvíce počítačů v historii a překonali jsme hranici 10.000 kusů věnované techniky v hodnotě 65 milionů Kč. Díky vyvinutým metodám pokročilé renovace dokážeme udržet životaschopných o 54% počítačů více, než pokud by se neprováděla. Tato pokročilá renovace zachránila přes 3100 počítačů a podle výpočtu vycházející z vědecké studie Öko-institut zamezila vypuštění 657 tun CO2 do atmosféry. Podle ohlasů v daných technologiích patříme ke světové špičce.

Vždy pečlivě prověřujeme přes učitele a učitelky příběh každé rodiny, která si o počítač požádá. Hlídáme, aby věnovaný počítač pomáhal tak, jak dárce očekává. Možná i proto důvěra dárců a partnerů v původně covidový projekt roste. Více se dozvíte na www.pocitacedetem.cz

Děkuji za podporu, která nám umožňuje věnovat se tomu, co nás baví. Přeji Vám krásné Vánoce.

Ing. Robert Novotný
předseda představenstva Mironet.cz a.s.
zakladatel projektu Počítače dětem

c
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky