PROFICIO tým

PROFICIO tým Čas na změnu! Co čeká PROFICIO v roce 2023?

Sledujeme svět online marketingu za vás.
PROFICIO, PORTA, DATABY
PROSINEC

Hezký předvánoční den.

Nechceme vás dlouho rušit od rodinné pohody při zdobení stromku, debatě nad nejlepší pohádkou nebo během srovnávání rodinných receptů na bramborový salát. Proto budeme struční.

Jménem PROFICIA, PORTY a Databy vám přejeme ty nejkrásnější Vánoce a pohodové svátky ve společnosti vašich nejbližších.

A rok 2023? Ten ať je plný výzev a splněných přání – stejně jako ten náš. Ve vánočním videu vám prozradíme, jaké velké přání si příští rok v PROFICIU splníme.

Přání

PROFICIO přání do roku 2023

Pokud si přece jen chcete odpočinout od pohádkového světa, přečtěte si pár článků z toho marketingového. Místo čar a kouzel v nich najdete dárek v podobě case study, tip na vyzdobení osobních e-mailů nebo návod na vyhodnocování (nejen) vánočních nákupů

Tak přejeme příjemné počtení!

Čtení k vánočce a vaječňáku

VELUX

VELUX má zobrazení bannerů pod kontrolou díky adservingu

Potřebujete rychle a jednoduše změnit velkou spoustu bannerů na desítkách webů? Hračka – pokud využijete adserving stejně jako náš klient VELUX. Přečtěte si celou case study o tom, jak jsme práci se změnou bannerů zredukovali na několik kliků.

Layout

Google Layouts: Osobní e‑maily nikdy nevypadaly líp

Chcete svoje pracovní e‑maily vyšperkovat a odlišit se tak od ostatních? Jde to jednodušeji, než byste čekali. S Google Layouts můžete vytvořit vlastní newsletter během chvilky.

Seznam Nákupy

Seznam Nákupy: Dynamické UTM parametry pomůžou s trackováním zdroje nákupu

S příchodem Zboží Inzerátů se zhoršilo vyhodnocování výkonu kampaní v analytických aplikacích. Řešení? Využijte dynamické UTM parametry. Jaké jsou možnosti nasazení a jak dopadlo naše testování?

Vánoční přání
Protože jste tento newsletter přečetli až do konce, máme tu pro vás
malou ochutnávku. :) 

Tak šťastné a veselé!

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2022 Proficio, All rights reserved.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky