PROFICIO tým

PROFICIO tým Budoucnost SEO, bezchybný e-mailing a nesmrtelné 4P

Sledujeme svět online marketingu za vás.
proficio porta databy.io
LEDEN

Pěkný den.

Právě do vašich schránek přiletěl první PROFICIO newsletter tohoto roku. Jsme rádi, že jste i letos zůstali věrní marketingovému vzdělávání a že se chcete dál společně posouvat.

I my jsme se do roku 2023 pustili s plnou vervou. Máme za sebou několik přednášek, webinář a jedna velká akce nás čeká už v únoru. S kým se uvidíme na Czech Online Expo, na kterém vystoupí hned několik našich profíků?  

Tento rok chystáme spoustu novinek. Těšíme se, až vám je budeme moct všechny odhalit. Nebude to trvat dlouho, slibujeme. Mezitím si můžete přečíst naše články na blogu –⁠ zajímá vás e-mailing, síla 4P nebo budoucnost SEO očima odborníků? Vybere si každý.

Přejeme příjemné počtení!

Najdete u nás na blogu

4P

4P: Pořád použitelné, popřípadě přežitek?

Asi jedinou konstantou marketingu je změna. Jak se náš obor neustále vyvíjí, nástroje i celé specializace vznikají a zanikají. Jen těžko si lze představit, že by některé koncepty byly dlouhodobě funkční a nenahraditelné. Minimálně o jednom však v PROFICIU víme. Klasické složení marketingového mixu 4P!

E-mailing

6 nejčastějších chyb v e‑mail marketingu. Neděláte je?

Newslettery vám nevydělávají? To je zvláštní, protože e‑mailingové kampaně obvykle vynikají bezkonkurenční návratností investic. Je nejvyšší čas zkontrolovat, jestli náhodou neděláte některou z 6 nejčastějších chyb e-mail marketingu.

SEO

Co nás čeká v SEO pro rok 2023?

Na to jsme se podívali společně s předními českými osobnostmi v oblasti SEO. Sedm specialistů odpovědělo na tři důležité otázky. Kam SEO směřuje a co zůstává i nadále důležité?

Webinář

Nejdůležitější marketingová témata roku 2023

Nestihli jste webinář Trendy a novinky v online marketingu pro rok 2023? Podívejte se na záznam. Dozvíte se, co bude letos rezonovat světem online marketingu nebo jak svůj byznys úspěšně provést nadcházející krizí. Webináře jste se zúčastnili? Budeme vděční za váš feedback. Zabere to chvilku.

Tipy a triky z online světa

Může být UX a UI kreativní?

Tvořivost a nápaditost uživatele zaujme. Funkčnost a srozumitelnost ho přesvědčí k akci. Jak je to s kreativitou v prostředí UX a UI designu?

Meta

Meta rozšiřuje omezení cílení reklam

Meta zdokonaluje své postupy v oblasti ochrany osobních údajů. V souvislosti s tím zavádí ve svých aplikacích nová omezení pro cílení reklam na mladistvé uživatele.

Rozšiřujeme tým

Hledáme nového Managing Directora, který povede pražský office a bude řídit marketingové strategie pro naše největší klienty. Bez dlouholetých zkušeností v marketingu to nepůjde.

Managing Director
COE

Vstupenka na Czech Online Expo za polovinu

Chystáte se na největší český e-commerce & on-line business veletrh, který se koná už 22. a 23. února? Při objednávce zadejte kód PROFICIO a vstup máte o polovinu levnější. Koho potkáte? Podívejte se na program akce.

„Pokud se budete snažit vyhovět všem, vaše reklama bude vypadat jako všechny ostatní a budete neviditelní.“

Mark Hughes, PROFICIO & PORTA & DATABY

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2023 Proficio, All rights reserved.

Toto obchodní sdělení vám zasíláme na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste náš zákazník.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky