PROFICIO tým

PROFICIO tým Dárek pro B2C e-shopy, umělá inteligence a jak na dobrý článek

Sledujeme svět online marketingu za vás.
PROFICIO, PORTA, DATABY
LISTOPAD

Pěkný den.

Vánoce už mají pevné místo v reklamách, obchodech, na sítích... jsou zkrátka všude kolem nás. Než si ale začnete předvánoční čas užívat offline třeba s pohádkami nebo na trzích s horkým moštem, najděte si chvíli na marketingové tipy a rady. V roce 2023 se vám budou určitě hodit.

V listopadovém newsletteru se totiž dozvíte, jaká nová pravidla si B2C e-shopy rozbalí pod stromečkem. Ježíšek byl štědrý a nebude toho málo.

Najdete tu také 10 tipů, jak napsat dobrý blogový článek. Do nového roku tak můžete vykročit s poutavějšími titulky nebo efektivnější strukturou.

A také se s vámi podělíme o naši zkušenost s umělou inteligencí! Na roboty místo zaměstnanců u nás rozhodně nenarazíte, s nějakou prací nám ale AI může pomoci. Tentokrát jsme se podívali na to, jak je na tom automatizace s generováním obrázků.

Přejeme příjemné počtení!

Najdete u nás na blogu

Články na blog

10 tipů, jak správně napsat blogový článek

Ne nadarmo se říká, že obsah je král. Jak ale vytvořit článek na blog, který čtenáři přečtou jedním dechem? Poradíme vám, jak vykouzlit poutavý titulek, na co se v článku zaměřit, nebo jak vyladit formátování textu.

Novela

Tlačítková novela: Jak správně implementovat nová pravidla

Po nedávné cookies novele přichází pro e‑shopy další pravidla, která mají chránit spotřebitele a usnadnit jim nákupní proces. Přitom „tlačítková novela“ ani zdaleka není jedinou úpravou, kterou musí e‑shopaři implementovat. Pojďme se podívat na to hlavní, co nás čeká a nemine.

Generátor

Umělá inteligence v kreativě: Nahradí grafikovy ruce jedničky a nuly?

Před nějakou dobou světem proletěl trend AI generátorů ilustrací. Stačí zadat klíčová slova a program z nich vytvoří kreativu přesně na míru. A navíc unikátní –⁠ nikde jinde na podobný obrázek nenarazíte. Dokáže v budoucnu umělá inteligence nahradit řemeslo?

Webinář

Budujte byznys s pomocí dat. V našem videu zjistíte, jak na to

Nestihli jste náš říjnový webinář Jak v krizi předběhnout konkurenci? Podívejte se na záznam. Jakub Kaláb, Head of BI v Databy, ve videu podrobně vysvětluje, jak využívat Business Intelligence. Dozvíte se taky, co v praxi funguje u našich klientů, kteří už na data-driven řízení vsadili.

Odhalte, jak se návštěvníci pohybují na vašem webu

Nástroje, které sledují chování návštěvníků webu? Zkusili jsme je

Pokud chcete optimalizovat web, je důležité vědět, jak uživatelé s vašimi stránkami opravdu interagují. Jak to zjistit? Používejte nástroje, které umožňují sledovat chování návštěvníků webu. Poradíme vám, zda stačí free verze nebo si budete muset připlatit.

Tipy a triky z online světa

Plánování na Instagramu

Instagram zavedl plánování v aplikaci

Na Instagramu najdete nové nástroje pro plánování příspěvků v aplikaci. K dispozici je budou mít všechny profesionální účty.
Expanze

Příběhy českých firem, které uspěly na zahraničních trzích

Inspirujte se příběhy českých expanzí. S čím byste měli počítat a co rozhodně nepodcenit, aby se vstup na zahraniční trh povedl?

Rozšiřujeme tým

Úspěch klientů je pro nás tím nejdůležitějším cílem. Proto neustále rozvíjíme náš accountský tým, který zodpovídá za klientské projekty. A že jich v PROFICIU není málo. Proto bychom byli rádi za jednoho šikovného a organizovaného Client Success Managera navíc.

Client Success manager
„Podnikat bez reklamy je jako mrkat na děvče ve tmě. Vy víte, co děláte, ale nikdo jiný ne.“

S. H. Britt, PROFICIO & PORTA & DATABY

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2022 Proficio, All rights reserved.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky