PROFICIO tým

PROFICIO tým Bez dat to nemá budoucnost! Připravte se na ni. (Návod uvnitř)

Sledujeme svět online marketingu za vás.
PROFICIO, PORTA, DATABY
ZÁŘÍ

Hezký den.

S podzimem se marketing opět rozjíždí na plné otáčky! Nejen pro obchodníky přichází nejvytíženější období v roce. Nezaspěte za konkurencí a připravte se na něj už dnes. Třeba tím, že si přečtete náš zářijový newsletter. :) 

Protože marketing bez dat je jako řízení se zavřenýma očima, značný prostor tentokrát věnujeme právě práci s daty. Kolem nich se bude točit celý webinář, na který bychom vás rádi pozvali. Protože když se data naučíte správně a efektivně vyhodnocovat, prozradí o vašem byznysu více, než jste si mysleli.

V jednom z našich článků se také dozvíte, proč a jak byste měli využívat data-driven kreativu. Spoiler: mění svůj obsah na základě aktuálních informací o uživateli.

Chcete cílit na konkrétní pozici v Google vyhledávání? Ukážeme, jak toho dosáhnout, aniž byste museli platit za první místo. A taky se s vámi podělíme o novinky v redakčním systému Drupal. Nová aktualizace se dost možná dotkne i vašeho webu.

Tak přejeme příjemné počtení!

Najdete u nás na blogu

Drupal

6 zásadních novinek, které přinese aktualizace Drupalu

Za pár týdnů vyjde desátá verze redakčního systému Drupal. A tak je ideální čas představit si chystané novinky. Podrobná prezentace proběhla na DrupalConu, který se konal na konci září v Praze. PORTA byla samozřejmě u toho.

Kreativa

Kreativa založená na datech: ukažte lidem, co chtějí vidět

Nechte si od dat našeptat, jakou kreativu lidem ukážete. Využívejte bannery, které mění svůj obsah na základě (opravdu) aktuálních informací o uživateli. V čem se data-driven kreativa liší od té dynamické? To se dočtete v článku.

Cílení

Chcete v Google Ads cílit na konkrétní pozici? Vyzkoušeli jsme to

„Za první pozici ve vyhledávání platit nechceme. Stačí nám být druzí nebo třetí.“ Dá se klientovi takový požadavek splnit, když už Google neumožňuje cílit na konkrétní pozici? Dá. Ukážeme vám, jak jsme toho dosáhli.

Webinář

Začněte budovat business s pomocí dat. Ukážeme vám, jak na to

Chcete se připojit k úspěšných firmám, které vsadily na data-driven řízení? Připojte se k našemu webináři na téma Jak v krizi předběhnout konkurenci? Začněte efektivně pracovat s daty! Ve čtvrtek 13. října od 16 hodin vám v přímém přenosu ukážeme, kdy využít Business Intelligence a jak funguje v praxi u našich klientů.

Tipy a triky z online světa

IG shop

Instagram omezuje nákupní funkce

Instagram plánuje výrazněji omezit své nákupní funkce. Těžiště svého úsilí v oblasti e-commerce přesouvá na prvky, které přímo podporují reklamu.

Influencer

Poznejte aktuální trendy influencer marketingu

Influencer marketing sice není novou disciplínou, dostává však nové rozměry. Jak vypadají jeho aktuální trendy?

Rozšiřujeme tým

Aby u nás pořád vládla dobrá nálada a motivující pracovní prostředí, otevíráme úplně novou pozici. People Director doplní náš současný personální tým a bude důležitým partnerem pro management, team leadery i pro (budoucí) zaměstnance.

People Director
„Co nedokážete vyhodnotit, to nedokážete řídit.“

Tom Peters, PROFICIO & PORTA & DATABY

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2022 Proficio, All rights reserved.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky