PROFICIO tým

PROFICIO tým 2 tipy: Naklonujte si své zákazníky a optimalizujte kampaně i bez dat

Sledujeme svět online marketingu za vás.
PROFICIO, PORTA, DATABY
SRPEN

Pěkný den.

Letní dovolenou už má většina z nás nejspíš za sebou. To ale nevadí. Posíláme vám totiž moře novinek, užitečných tipů a marketingové inspirace.

V jednom z našich článků se vydáte tam, kde se stéká voda facebooková s tou e-mailingovou. Dozvíte se, jak pracovat s Lookalike audience a využít tak stávající kontakty jako odrazový můstek k novým zákazníkům. Co kdybyste si je mohli jednoduše naklonovat? 

Utopily vám cookies lišty velkou část dat? Se správnými záchrannými lany můžete i v době bezdatové zlepšit optimalizování kampaní. Jaká to jsou? To se dozvíte v článku níže.

Přejeme vám hezký zbytek léta a příjemné počtení!

Najdete u nás na blogu

Lookalike

Lookalike audience: Napodobte své zákazníky a získejte nové

Databáze kontaktů a leadů mají cenu zlata. Představte si, že byste mohli své spokojené zákazníky naklonovat. Díky Facebook Lookalike audience oslovíte takové lidi, kteří se jim maximálně podobají.

Optimalizace

Jak v době bezdatové zlepšit optimalizování kampaní?

Jak na efektivní vyhodnocování kampaní v reklamních systémech, když cookies lišty topí data? Odpověď se skládá ze 3 položek: Consent-mode, Enhanced conversionsData driven atribuční model. Chcete vědět víc? Přečtěte si náš nový článek na blogu.

Tipy a triky z online světa

Reels

Průzkum Instagramu: Teď je čas na Reels!

Reels jsou v současnosti nejlepší možností, jak maximalizovat dosah a zapojení na Instagramu. Přesto většina uživatelů tento krátký formát videí nezveřejňuje.

Linkedin

Zrcadlo, řekni: Kdo je na českém LinkedInu nejvlivnější?

Deník E15 zveřejnil výsledky analýzy dat na sociální síti LinkedIn. Ukazují nejvlivnější firmy a ředitele podle zásahu příspěvků.

Rozšiřujeme tým

Počet našich klientů pořád roste. Kromě důvodu k radosti to znamená i to, že se musí rozrůstat i náš tým. Proto hledáme rozeného organizátora a zkušeného projektového manažera, který bude budovat vztah s našimi novými i dlouhodobými klienty.

Account
„V marketingu pracují dva typy lidí: jedni uspokojují potřeby, druzí vytvářejí touhy.“

Juan Carlos Castillo, PROFICIO & PORTA & DATABY

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2022 Proficio, All rights reserved.

Toto obchodní sdělení vám zasíláme na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste náš zákazník.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky