PROFICIO tým

PROFICIO tým Newsletter plný případovek a další marketingové inspirace

Sledujeme svět online marketingu za vás.
PROFICIO, PORTA, DATABY
ČERVENEC

Hezký prázdninový den.

Letní dny utíkají o něco rychleji než ty ostatní, nezdá se vám? Už je to zase měsíc, co jsme se s vámi naposledy podělili o novinky ze světa marketingu.

Doufáme, že prázdninová várka vám přijde vhod, ať už jsme vás zastihli v kanceláři, tramvaji nebo třeba na pláži. Co se v ní dočtete?

Pokud využíváte Google Ads, mohl by vás zajímat článek o pokročilejší platformě Search Ads 360. Zjistíte, jestli vašemu byznysu dává smysl, nebo se pro něj vůbec nehodí.

O novém brandu Databy jste už určitě slyšeli. Svým klientům už nějaký ten pátek pomáhá vyznat se v datech a dělat díky nim správná rozhodnutí. Jak konkrétně? To se dozvíte o malinko níže.

A když už jsou ty prázdniny, na odlehčení se můžete podívat na pár fotek z jedné podařené letní párty. PROFICIO totiž slavilo 9 let.

Tak zase za měsíc!
 

Najdete u nás na blogu

SA 360

Search Ads 360: Poznejte, jestli se hodí pro vaše podnikání

Komu nestačí klasické Google Ads, pro toho Google připravil Search Ads 360. Jaký je mezi nimi rozdíl? A mají SA360 pro vaše podnikání smysl? Prozkoumejte s námi hlavní funkce a výhody této platformy, která je v Česku zatím prakticky nepoužívaná.

Sportega

Sportega hraje s daty nejvyšší ligu

Když jde o data, kompromisy nehledejte. Buď to s nimi neumíte a doplácíte na to, anebo hrají ve váš prospěch – stejně jako v případě e-shopu Sportega.

Klimatex

V Klimatexu těží z dat ty nejcennější informace

Abyste se v businessu pohnuli z místa, musíte se občas zastavit. A přiznat si stejně jako v Klimatexu –⁠ máme v datech velký poklad, ale neumíme ho dostatečně vytěžit.

PROFICIO oslavilo deváté narozeniny!

Rok se s rokem sešel a PROFICIO je zase o něco starší. Od minulého roku přibylo plno skvělých klientů, tým se rozšířil o šikovné profíky nebo vzniklo Databy. Stala se zkrátka spousta věcí –⁠ a to si zasloužilo pořádnou oslavu.

Tipy a triky z online světa

Instagram

Instagram spouští platformu pro spolupráci s tvůrci

Instagram už nějakou dobu testuje tržiště pro tvůrce a influencery s názvem Creator Marketplace. Nyní pustil do světa první verzi.

Nástup generace alfa. Proč se o ni zajímat už dnes?

Její zástupci jsou ještě v plenkách, firmy se však na příchod generace alfa do světa služeb připravují už nějakou dobu. V čem je jiná?

„Úspěšní marketéři jsou pouze dodavateli příběhů, jimž se spotřebitelé rozhodli věřit.“

Seth Godin, PROFICIO & PORTA & DATABY

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích


Copyright © 2022 Proficio, All rights reserved.

Toto obchodní sdělení vám zasíláme na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste náš zákazník.

Odhlásit se

Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky