MUZZA

MUZZA ✨ Boxspring postele

Také vás v hollywoodských filmech vždy zaujmou obrovské postele s vysokým, dominantním čelem? Díky boxspring postelím budete mít královské spaní zaručené. Jejich konstrukce je navíc šetrná k tělu a pohodlí a její koupí tedy investujete i do svého zdraví. ; ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
muzza
 
 
Pohovky   Křesla   Stoly   Svítidla   Postele   Doplňky   Skladování   SLEVY
Boxspring postele

Také vás v hollywoodských filmech vždy zaujmou obrovské postele s vysokým, dominantním čelem? Díky boxspring postelím budete mít královské spaní zaručené. Jejich konstrukce je navíc šetrná k tělu a pohodlí a její koupí tedy investujete i do svého zdraví.
boxspring-postele
boxspring-postele
Boxspring postele se skládají ze tří důležitých částí. Ze spodního boxu, z matrace s velkou tloušťkou a z vrchní matrace, takzvaného topperu. Tyto tři složky se postarají jak o vaše pohodlí, tak o vaše zdraví.
Jako další benefity vám boxspring postele mohou nabídnout dlouhou životnost a zaručený styl, který díky svému robustnímu, avšak přesto elegantnímu designu přináší.
boxspring-postele
Kolekce Preeda
preeda
Kolekce Oliver
oliver
Přidejte tyto designové kousky do své ložnice
1000
3000
5000
Více
kolekce-2022
O nás | Kontakt | Spolupráce | Obchodní podmínky
Vaše soukromí je pro nás důležité. Vaše informace nebudeme nikdy sdílet s třetími stranami.
Tento e-mail obdržíte jako člen MUZZA.

Pokud už nebudete chtít informační bulletin, můžete to zrušit zde.

MUZZA design s.r.o - Chudenická 1059/30, Hostivař, 102 00 Praha 10

© 2022 muzza.cz
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky