MUZZA

MUZZA ✨ Výběr červnových hitů do Vašeho bytu

Přineste spolu s létem do svého domova novou dávku svěžesti, šmrcu a inspirace! Prohlédně si výběr produktů, které u vás za měsíc květen bezkonkurenčně vedly. Zdobí nějaký z nich už vaši domácnost nebo je ještě na cestě? ; ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
muzza
 
 
Pohovky   Křesla   Stoly   Svítidla   Postele   Doplňky   Skladování   SLEVY
Výběr červnových hitů do Vašeho bytu
ZÁVĚSNÉ KŘESLO CIRA S PODSTAVCEM

Relax na jedničku do interiéru i exteriéru, na terasu, balkón či zahradu. Nechte se ukolébat novou houpačkou. Pokud na vás dolehne stres z práce, svalte se do houpacího křesla a zapomeňte na všechny problémy. Relaxujte a užívejte si volný čas komfortně.
cira
cira
cira
...
KOVOVÁ STOLNÍ LAMPA ALLENERES

Sáhněte po nápaditém svítidle, které navodí pocit měkkosti a dokreslí atmosféru v interiéru. Přidejte půvabné zlaté akcenty pompézního Art Deco stylu i do vašeho interiéru. Světlo se příjemně rozlévá po místnosti a vytváří správné „ambientní” podsvícení.
alleneres
alleneres
alleneres
...
KANCELÁŘSKÁ ŽIDLE BROSTE

Důležité je zařídit si pracovní prostor tak, abyste v něm byli produktivní a zároveň se dobře cítili. Ve správné poloze musí být záda, nohy, ale i hlava, a tedy i krční páteř. Díky Broste se můžete těšit na skutečně funkční sezení a vizuálně přitažlivou židli, která zapadne do každé domácí kanceláře nebo pracovního koutku.
broste
broste
broste
...
VÁZA WENA

Zkuste rostliny vložit do asymetrických váz. Rostliny blahodárně působí na naše zdraví i smyslové vnímání. Pohled na zelenou barvu působí uklidňujícím dojmem a navozuje pocit pohody a příjemné atmosféry. S touto skleněnou vázou budou všechny vaše kytice vypadat ještě lépe.
wena
wena
wena
...
KOLEKCE HEYLO

Hurá, jde se jíst! S takovými jídelními sety bude každý pokrm určitě chutnější. Každé jídlo z vaší kuchyně by mělo být servírováno s láskou a tak, aby lahodilo i vašemu oku. Ať už stolujete o samotě, nebo chystáte velkou rodinnou oslavu či recepci, dejte si záležet na kvalitní servírovací sadě nádobí.
heylo
territory
heylo
heylo
...
DĚTSKÝ PUF ROCO ORANŽOVÝ

Pokud hledáte netradiční, ale pohodlný a rozkošný druh sezení do dětského pokoje, zvolte právě tento sedací pytel ve tvaru obří mrkve. Ideální pro malé děti k odpočinku nebo k vytvoření čtecího koutku s motivem zahrady. Snímatelný potah lze prát v pračce, takže se nemusíte obávat ani té nejdivočejší dětské hry.
rraco
rraco
rraco
O nás | Kontakt | Spolupráce | Obchodní podmínky
Vaše soukromí je pro nás důležité. Vaše informace nebudeme nikdy sdílet s třetími stranami.
Tento e-mail obdržíte jako člen MUZZA.

Pokud už nebudete chtít informační bulletin, můžete to zrušit zde.

MUZZA design s.r.o - Chudenická 1059/30, Hostivař, 102 00 Praha 10

© 2022 muzza.cz
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky