"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Nové termohrnky pro kávu i čaj

Nové termohrnky

pro kávu i čaj

Nové termolahve a termohrnky Kambukka s jarním nádechem jsou tady. Mezi novými motivy si vyberou jak milovníci pastelových barev, tak tmavé klasiky. Novinkou je také stylová dárková krabička.

 

 

Dokonalý design
i funkčnost  

S kvalitní designovou termoláhví si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. Díky patentované technologii Snapclean® bude zároveň víčko vždy perfektně čisté.

 

Dárková krabička na láhve

Stylová dárková krabička na láhve Kambukka v černé barvě. Krabičky si můžete koupit ve dvou velikostech, a to pro lahve o objemu 300 ml a 500 ml.

Termonádoba Bora 600 ml Chalk White

 

Kvalitní designová nádoba na jídlo udrží vaše jídlo čerstvější než čerstvé po mnoho hodin, ale hlavně v ní oběd nebo svačinu bezpečně přepravíte kamkoli. Díky dokonale těsnícímu šroubovacímu víčku je konec nepříjemným nehodám v kabelce, tašce nebo batohu. Vnitřní stěny z kvalitní nerezové oceli navíc uchovají vaše jídlo horké nebo naopak studené několik hodin. Můžete se tak ohřát teplou domácí polévkou nebo se naopak osvěžit lahodnou zmrzlinou.

Novinky Kambukka
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky