"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Airox Advanced: vyladěná novinka mezi lehkými kufry

Airox Advanced: 
vyladěná novinka mezi lehkými kufry

Kolekce skořepinových zavazadel Airox Advanced od značky Victorinox je kombinací jednoduchého moderního designu a maximální funkčnosti. Novinka působí robustně, je však extrémně lehká. Vybírat můžete mezi třemi barvami a nejrůznějšími velikostmi. 

Airox Advanced
 

Teleskopická rukojeť

Dvojitá rukojeť je integrovaná na vnější část zadní strany kufru pro maximální úsporu místa. Inovativní technologie Victorinox Stabilizing Technology teleskopickou rukojeť vylepšuje a stabilizuje její případný nežádoucí pohyb. Rukojeť má 3 polohy vysunutí.

Kolečka

Čtyři dvojitá kolečka Hinomoto s 60mm pneumatikami Lisof® otočná o 360 ° zajistí dokonalou manévrovatelnost a nehlučný pohyb. Jakýkoli přesun tak dostává úplně jiný rozměr a úroveň komfortu.

Personalizace

Na zadní straně každého zavazadla kolekce Airox Advanced je umístěna střenka ikonického kapesního nože. Tuto střenku lze opatřit vaším jménem a personalizovat tak svoje cestovní zavazadlo.

Kapsa TrackSmart

Uvnitř kufru na polstrované přihrádce na zip je umístěna skrytá kapsička pro sledovací zařízení. Jednoduše do ní vložíte sledovací čip a máte přehled o tom, kde se vaše zavazadlo právě nachází.

Vnitřní organizace

Díky systému otevírání tzv. na motýla bude balení i vybalování velmi snadné. Větší kufry mají navíc elastické stahovací popruhy ve tvaru písmene X, kabinová zavazadla zase nabídnou polstrovanou kapsu například pro notebook. 

Ignaz Rösler

28. října 10 nebo Jungmannovo náměstí 5, Praha 1 (prodejna má dva vchody)
Tel.: +420 771 126 660
Po – So: 10:00 – 19:00
Ne: 11:00 – 17:00

 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky