"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Velikonoce: nadýchaný mazanec bez mouky

Velikonoce: nadýchaný mazanec bez mouky

Velikonoce, to jsou barevné kraslice, pomlázka, a taky voňavý mazanec. Pojďte vyzkoušet jeho odlehčenou netradiční variantu bez mouky, za to plnou mandlí a bílkovin, takže si místo pocitu plnosti vychutnáte pořádnou dávku kvalitní energie.

Recept najdete zde

Co by se vám mohlo
ještě hodit na Velikonoce

Pečení

Zapékací miska s víkem ve tvaru zajíce Terrine  

Připravit si doma pochoutku podávanou jako předkrm před hlavním jídlem, nebo jako pohoštění k pivu a vínu, teď můžete velice snadno s nádobami z kolekce Terrine. Stylová nádoba s víkem ve tvaru zajíce snadno napoví, jaká terina se ukrývá uvnitř a svým hravým designem zároveň doladí prostřený stůl.

Vybírejte zde 

Stolování

Sada Dolce Vita
Turqoise velká

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Servírovací sada Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už na ní budete podávat jakékoli občerstvení.

Vybírejte zde 

Pečení

Porcelánová zapékací mísa Anghiari obdélníková 30 cm

Zapékací mísa z bílého porcelánu nejvyšší kvality vnese do vaší kuchyně nadčasový styl s malebným půvabem Toskánska a italských tradic. Z trouby rovnou na prostřený stůl. Italská značka La Porcellana Bianca je typická svým čistým a nadčasovým designem, kterým dotváří noblesní atmosféru u stylově prostřeného stolu a v dokonale sladěné kuchyni.

Vybírejte zde 

Pečení

Forma Gold Elegance 2v1 na dort a na bábovku

Elegantní, praktická, ideální pro celou řadu sladkých i slaných receptů, taková je forma z kolekce Gold Elegance se 2 typy dna. Ať už se pustíte do pečení bábovek nebo dortů všemožných chutí, forma vždy podá dokonalý výkon a její nepřilnavost předčí všechna očekávání. Forma je vyrobena z oceli Hi-Top a uvnitř je potažena dvojitou vrstvou Ilaflon Special.

Vybírejte zde 

Zdobení

Lis na těsto a zdobička 2v1

Kompletní sada na výrobu sušenek a cukroví, i na zdobení polevami a krémy. Vše je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli v odolném a masivním provedení. 13 lisovacích kotoučů s různými tvary nabízí široké možnosti a prostor pro kreativitu. Lis naplníte řidším těstem, vyberete správný tvar a vánoční cukroví nebo křehké sušenky jsou za chvíli hotové. Když vyměníte kotouč za trysku, máte v ruce skvělý zdobicí nástroj, který vás rychle posune k vyšším cukrářským cílům.

Vybírejte zde 

Vůně bylinek

Samozavlažovací květináč pro uchování bylinek

Cole & Mason samozavlažovací trojitý květináč pro uchování bylinek je atraktivním a vysoce funkčním nástrojem pro prodloužení života vašich čerstvých bylinek. Tento pro použití jednoduchý květináč nevyžaduje přesazování, podložku "Hydro-Felt" jednoduše umístíte na dno samozavlažovacího květináče a na podložku poté postavíte květináč s bylinkou.

Vybírejte zde 

Stolování

Podnos na dort s poklopem Tiffany 36 cm světle zelený

Elegantní sada s hladkým poklopem a podnosem, který nese reliéfní šachovnicový dekor typický pro kolekci Tiffany. Podnos slouží pro nevšední servírování dortů, zákusků, čokolády a dalších dobrot na koktejlových večírcích, setkání s přáteli nebo když prostě jen chcete rozzářit den.

Vybírejte zde 

Na výlety

Termoláhev Etna Grip 500 ml Pale Purple

Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky, protože zosobňuje svobodné vyjádření vlastní individuality a energickou žízeň po životě. Zajímavě řešený protiskluzový úchop zajistí komfortní a bezpečné držení.
S kvalitní designovou termoláhví si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko
3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání.

Vybírejte zde 

Na výlety

Termo taška s boxem Handy malá

Elegantní a stylové řešení, jak si vzít své jídlo kamkoli s sebou a ještě navíc ho udržet teplé nebo naopak vychlazené. Vyražte na pláž s vychlazenýma osvěžujícím ovocným nebo zeleninovým salátem. Vydejte se do přírody i s vydatnou svačinou. Noste si s sebou do práce zdravý a vyvážený oběd.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky