"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Potěšte něžná stvoření aneb MDŽ se blíží

Potěšte něžná stvoření
aneb MDŽ se blíží

V pátek nás čeká Mezinárodní den žen. Plánujete dát letos své spřízněné ženské duši pouze květinu, nebo byste ji chtěli překvapit něčím originálním a nečekaným? Máme pro vás několik tipů, se kterými určitě nešlápnete vedle.

Pro milovníky čaje

Litinová sada na čaj
s konvičkou 0,7 l, hrníčky
a ohřívačem

Milovníci čaje zpozorněte! Kompletní sada na přípravu sypaného čaje v elegantním litinovém provedení s výbornými tepelnými vlastnostmi. Konvička s filtrem, ohřívač a dva hrníčky, přesně to, co potřebujete na příjemný čajový dýchánek. Potěšte sebe nebo své blízké touto krásnou čajovou sadou.

Vybírejte zde 

Pro krásné ruce

Manikúrní sada Nickel kožená červená

Manikúra je nezbytnou součástí kosmetické výbavy každé ženy, protože čisté a upravené nehty jsou vizitkou každého jednotlivce. Elegantní sada v koženém pouzdře s praktickým zavíráním na zip od italské značky Alpen nabízí čtyři nezbytné nástroje pro perfektní péči o ruce. Nástroje jsou vyrobeny z poniklované uhlíkové oceli s pečlivou péčí řemeslných mistrů Lombardie.

Vybírejte zde 

Pro krásu

Victorinox eLLa Shower Gel 200 ml

Vůně eLLa od Victorinoxu to je romantická směs ovoce, květin a koření, která probouzí vzpomínky a inspiruje vás k objevování nepoznaného. Otevírá se citrusovou esencí kumquat, listy fíkovníku a litchi. Svěží tóny zázvoru, mexické tuberose a osmanthusu (vonokvětky) v srdci parfému postupně přechází v sladkou svěžest vanilky a mísí se s uklidňujícími a harmonickými tóny jantaru a palisandru.

Vybírejte zde 

Nejen pro dobrou kávu

Termoláhev Etna Grip

Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky, protože zosobňuje svobodné vyjádření vlastní individuality a energickou žízeň po životě. Zajímavě řešený protiskluzový úchop zajistí komfortní a bezpečné držení. S kvalitní designovou termoláhví si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností.

Vybírejte zde 

Pro milovnice vaření

Sada na salát Dolce Vita Amber s nádobou C&M

Kompletní, elegantní sada nejen pro milovníky salátů. Mísy a salátový příbor od italské značky Guzzini z jedinečné kolekce Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Salátová sada Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už budete podávat cokoli. Vše doplňuje funkční nádoba na olej a ocet anglické značky Cole & Mason.

Vybírejte zde 

Fashion

Kabelka Gondola Ninfea krémová

Luxusní kožená kabelka Ninfea z kolekce Gondola nese tradiční tvar zdobený zajímavými detaily, které dotváří celkový elegantní dojem. Jedinečný styl postavený na kvalitní kůži a propracovaných detailech. Nadčasový, sofistikovaný design, ve kterém se dokonale doplňuje precizní zpracování s funkčností. Vsaďte na klasiku a obklopte se italským půvabem.

Vybírejte zde 

Cestování a volný čas

Peněženka Miniwallet Stitched Floral Olive

Luxusní mini peněženka má kompaktní rozměry a překvapivě velkou úložnou kapacitu. Díky své velikosti se hodí do každé kapsy. Jejím základem je pevné hliníkové pouzdro, které chrání vaše karty před ohnutím a proti digitálnímu zneužití. Patentovaný mechanismus umožňuje vysunout karty jedním jednoduchým pohybem a umožní tak rychlý přístup k vašim kartám bez otevírání peněženky.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky