"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Vytvořte si zamilovanou atmosféru

Vytvořte si zamilovanou atmosféru

Ke svátku zamilovaných samozřejmě patří romantická atmosféra. Připravte pro svoji drahou polovičku oblíbenou večeři, zapalte si domácí lucernu, vyberte dobrou hudbu, dejte si hezké dárky a užijte si fajn večer. Máme pro vás několik tipů, které vám pomohou udělat sv. Valentýna nezapomenutelným. 

Připravte se na sv. Valentýn

Pro sladký život

Cukřenka Valentino

Kolekce Valentino s jemným reliéfním vzorem se srdíčky je oslavou lásky a svátku zamilovaných. Porcelánová cukřenka pro sladké chvíle ve dvou. Italská značka La Porcellana Bianca je typická svým čistým a nadčasovým designem, kterým dotváří noblesní atmosféru u stylově prostřeného stolu a v dokonale sladěné kuchyni.

Vybírejte zde 

Pro zamilovanou vzpomínku

Fotorámeček Valentino

Stylový rámeček na zamilovanou fotku je vytvořen z bílého porcelánu s jemnou perforací ve tvaru srdíček. Potěšte milovaného člověka společnou fotkou v nádherném, netradičním rámečku. Italská značka La Porcellana Bianca je typická svým čistým a nadčasovým designem, kterým dotváří noblesní atmosféru u stylově prostřeného stolu a v dokonale sladěné kuchyni i domácnosti vůbec. Každý kousek v sobě nese vytříbený venkovský styl s půvabem toskánských tradic.

Vybírejte zde 

Pro společné chvíle

Sada 2 hrníčků Valentino

Kolekce Valentino s jemným perforovaným okrajem se srdíčky je oslavou lásky a svátku zamilovaných. Půvabně zvlněné okraje doplňují zlaté kontury srdíček, které zdobí i vnitřní stěnu hrníčků. Vychutnejte si kávu ve dvou a užijte si společné chvíle. Italská značka La Porcellana Bianca je typická svým čistým a nadčasovým designem, kterým dotváří noblesní atmosféru u stylově prostřeného stolu a v dokonale sladěné kuchyni.

Vybírejte zde 

Pro romantické chvilky

Sada nerezové konvice
se 6 hrníčky 

Kvalitně a precizně zpracovanou, nerezovou konvici s funkčním a stylovým designem můžete pohodlně používat na všech typech varných desek, včetně indukční. A k tomu 6 keramický hrníčků s podšálky, každý s jiným barevným vzorem. Potěšte sebe nebo své blízké touto praktickou, designovou sadou.

Vybírejte zde 

Italská elegance

Sada Dolce Vita Rosso velká

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Servírovací sada Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už na ní budete podávat jakékoli občerstvení. Svým vzhledem vás na první pohled přesvědčí, že se jedná o sklo, křehké a s patřičnou váhou.

Vybírejte zde 

Pro romantickou náladu

Stolní lucerna Paarl 18 Metal

Dokážete si představit něco příjemnějšího než je skutečný plamen, který šíří útulné teplo a přejivou atmosféru? Stolní lucerny značky TenderFlame předčí vaše očekávání. Čistý skandinávský design s ještě čistějším plamenem bez sebemenšího znečištění vzduchu, který dýcháte. Zcela bezpečně, hodinu za hodinou.

Vybírejte zde 

Pro milovníky kávy

Moka kávovar Moka Express na 3 šálky červený  

Tradiční italský hliníkový kávovar v ikonickém designu na přípravu překapávané espresso kávy. Klasický osmiboký tvar s ladnou linií vás zaujme na první pohled. Elegantní, ale přitom robustní funkční konstrukce je zárukou vysoké kvality s tradicí od roku 1933, kdy Alfonso Bialetti tento typ kávovaru navrhl. Sám sebe vtipně vtiskl na každou moka konvičku Bialetti jako součást loga. Červená verze s odvážnou osobitostí vnese do vaší kuchyně kromě vůně kávy i působivý šarm.

Vybírejte zde 

Romantika v posteli

Kapesní nůž Classic SD Alox Colors Sweet Berry

Podnos do postele v propracovaném designu z kvalitního tvrdého dřeva. Propracovaný nadčasový design, stabilní konstrukce, praktická výška pro snídaně do postele, lze použít i na notebook. Má sklápěcí nohy pro úsporné skladování. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky