"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Valentýn pro ni: dárky pro vaši lásku

Valentýn pro ni: dárky pro vaši lásku 

S blížícím se sv. Valentýnem přichází čas vyjádřit lásku těm, které máme nejraději. Jestliže toužíte po tom udělat letošní svátek zamilovaných pro svoji drahou polovičku nezapomenutelným, vyberte společně s námi dokonalý dárek. Máme pro vás několik žhavých tipů.

Tipy na dárky pro ni

Fashion

Organizér Creativity XL Red Rouge

Větší verze pouzdra Creativity se stane vaším novým oblíbencem, protože má 3 praktické úložné kapsy, do kterých si můžete uložit klíče, make-up, telefon nebo peněženku, ať jste kdekoli. Je vybavena odnímatelným poutkem na zápěstí pro snadné uchopení a nošení.

Vybírejte zde 

Do kabelky

Karta Swiss Card Classic Paris Style

I funkčnost může nést ženský půvab. Seznamte se s kolekcí Live to Explore, řadou kapesních nožů a doplňků, které jsou praktické, ale zároveň nesou elegantní design - vaši dokonalí spojenci pro objevování betonové džungle měst i zeleně přírody. Kolekce vznikla pro všechny moderní ženy, které sází na dokonalý design a bezchybný výkon. Kolekci tvoří tři svěží stylové směry: Pařížský styl, který v sobě zahrnuje romantiku a kulturu, styl Sydney, který ztělesňuje dynamiku a vzrušení, a styl New York, který odráží městskou eleganci.

Vybírejte zde 

Pro perfektní ruce

Manikúrní sada kožená
s magnetickým zavíráním růžová

Manikúra je nezbytnou součástí kosmetické výbavy nejen každé ženy, ale i muže, protože čisté a upravené nehty jsou vizitkou každého jednotlivce. Kapesní sada v koženém pouzdře s magnetickým zavíráním od italské značky Alpen zrcadlí nadčasovou eleganci. Sada nabízí tři nezbytné nástroje pro péči o ruce. Nástroje jsou vyrobeny z kvalitní poniklované oceli s pečlivou péčí řemeslných mistrů Lombardie.

Vybírejte zde 

Pro romantické chvilky

Termohrnek Etna 300 ml Flower Power 

Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky, protože zosobňuje svobodné vyjádření vlastní individuality a energickou žízeň po životě. S kvalitním designovým termohrnkem si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. Díky patentované technologii Snapclean® bude zároveň víčko vždy perfektně čisté.

Vybírejte zde 

Pro romantické chvíle

Litinová konvička na čaj
s podstavcem 0,7 l

Litinová konvička na čaj v tradičním designu s praktickým nerezovým sítkem. Součástí je i litinový podstavec pro pohodlné a bezpečné servírování.

Vybírejte zde 

Fashion

Cestovní taška Andy Warhol Large Duffel Cream Flowers

Limitovaná edice Andy Warhol x Bric's stylově prezentuje dílo tohoto umělce pomocí potisku a jemných detailů, které se dokonale snoubí s těmito luxusními italskými zavazadly. Tato velká taška navržená a vyrobená v Itálii je z důmyslně zpracovaného materiálu s efektem kůže, který se snadno čistí a je odolný vůči vodě. Díky držadlům a dalším detailům z pravé kůže je skutečně nádherná. Součástí je odnímatelný ramenní popruh s nastavitelnou délkou, díky němuž ji lze snadno nosit i jako cross-body.

Vybírejte zde 

Pro kávu

Sada 6 šálků s podšálky na espresso GOCCE červená 

Sada na espresso návrhářky Angeletti Ruzza je elegantní a hravá zároveň. Pyšní se unikátní kombinací porcelánu a moderního akrylového materiálu v transparentním provedení akcentované kontrastem bílé a červené. Vychutnej si svoje espresso v italském stylu!

Vybírejte zde 

Šikovná ozdoba

Kapesní nůž Classic SD Alox Colors Sweet Berry

Trendy a kompaktní multifunkční nože teď v svěžích barvách a dárkovém balení. Nová kolekce Classic SD Alox Colors je živá a hravá, přináší pocit zábavy a energie. Vyberte si barvu, která podtrhne váš osobitý vkus.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky