"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Dárky pro milovníky kávy a čaje

Dárky pro milovníky kávy a čaje

Potěšte své blízké, kteří milují lahodné horké nápoje, ať už jsou z týmu káva nebo kvalitní čaj. Patentované italské moka konvičky na přípravu espressa. Stylové skleněné konvice s jemným nerezovým sítkem na sypaný čaj. Nebo porcelánové hrníčky i termohrnky na cesty.

Dárky pro milovníky kávy a čaje

Moka konvičky

Moka kávovar Rainbow na 3 šálky červená

Designová moka konvička Rainbow od italské značky Bialetti na přípravu překapávané espresso kávy zajímavě kombinuje oblé a tradiční osmiboké linie. Horní část, kam stéká hotová káva, má oblý tvar, zatímco provedení spodního zásobníku na vodu je tradiční osmiboké. Elegantní, ale přitom funkční konstrukce je zárukou vysoké kvality s tradicí od roku 1933, kdy Alfonso Bialetti tento typ kávovaru navrhl. Sám sebe vtipně vtiskl na každou moka konvičku Bialetti jako součást loga. Kolekce Rainbow kromě designové inovace přináší také hravé barevné varianty.

Vybírejte zde 

Moka konvičky

Moka kávovar elektrický New Moka Timer na 6 šálků

Tradiční italský hliníkový kávovar v ikonickém designu na přípravu překapávané espresso kávy tentokrát v elektrickém provedení. Svou moka konvičku si nyní můžete vzít kamkoli s sebou a své oblíbené espresso si připravit kdekoli, kde je zásuvka. Klasický osmiboký tvar horní části zůstává zachován, přibyla spodní elektrická základna s LED displejem.

Vybírejte zde 

Kávovary

Kávovar New Classic domácí pákový zlatý

U příležitosti 85. výročí značky Gaggia teď přichází novinka v luxusní zlaté barvě v kombinaci s nerezovou ocelí. Přes stabilní ocelovou konstrukci se může kávovar pochlubit nízkou hmotností. Součástí profesionálního zpracování je páka z pochromované mosazi, která zároveň nese ikonické G. Pohodlně připravíte dva šálky espressa současně. I proto oceníte zásobník na vodu s více než dvoulitrovým objemem, který je navíc průhledný, takže máte vždy přehled o jeho naplnění. Jako v profesionální kavárně máte možnost nahřívat šálky na horní ploše kávovaru.

Vybírejte zde 

Kávovary

Kávovar Accademia automatický

Historie kávovarů ikonické italské značky Gaggia se začala psát v Miláně ve 30. letech minulého století. Na začátku všeho stála touha po dokonalém espressu jedinečné chuti a vůně. Již více než půl století tak společnost Gaggia dodává do barů i domácností inovativní a nejmodernější kávovary inspirované módou, designem a kulturou, stejně jako italskou vášní pro "La Dolce Vita". Model Accademia se řadí mezi nejvýkonnější kávovary pro domácí použití. Je vybaven dvěma na sobě nezávislými bojlery navrženými k rychlému ohřevu a díky tomu dokáže připravit velké množství nápojů během překvapivě krátké doby. Můžete si vybírat hned z několika precizně připravených druhů káv, včetně mléčných díky integrované nádobě na mléko.

Vybírejte zde 

Termohrnky

Dárkové balení Termoláhev Etna Matte Black a víčko Reno

Elegantní dárková sada termoláhve Etna a šroubovacího víčka Reno přináší kombinaci výhod pro chladné dny i parné léto. V zimě se ohřejete teplým nápojem, který v termoláhvi udrží teplotu po dlouhé hodiny. V letním slunci se lehce osvěžíte. Láhev zůstane stejná, stačí jen vyměnit víčko. Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky, protože zosobňuje svobodné vyjádření vlastní individuality a energickou žízeň po životě. S kvalitní designovou termoláhví si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání.

Vybírejte zde 

Konvičky na čaj

Litinová sada na čaj s konvičkou 0,7 l, hrníčky a ohřívačem

Milovníci čaje zpozorněte! Kompletní sada na přípravu sypaného čaje v elegantním litinovém provedení s výbornými tepelnými vlastnostmi. Konvička s filtrem, ohřívač a dva hrníčky, přesně to, co potřebujete na příjemný čajový dýchánek. Potěšte sebe nebo své blízké touto krásnou čajovou sadou.

Vybírejte zde 

Hrníčky a šálky
Sada 2 ks hrnků s uchem

a dvojitým sklem 150 ml

Sada dvou stylových hrnků s uchem a dvojitou stěnou, která kromě efektního vizuálního vjemu poskytuje i skvělé izolační vlastnosti. Můžete si tak vychutnat své oblíbené nápoje horké nebo ledové a povrch hrnků bude mít stále příjemnou teplotu.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky