"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Řekni to kabelkou: elegantní dárek

Řekni to kabelkou:

elegantní dárek

Žádná zbytečná slova, jasné vyznání, jasný důkaz. Krásná kabelka, s láskou pečlivě vybraná, nenechá žádnou ženu na pochybách. Světové značky, různé velikosti, elegance, klasika, hravost, kvalitní zpracování i materiály. Výběr té pravé už je na vás.

Řekni to kabelkou...

Italská elegance

Kabelka Gondola Primula Mini Crossbody

Luxusní kožená kabelka Primula z kolekce Gondola v kompaktním provedení nabízí dostatek vnitřního prostoru, aniž by ztratila jen kousek ze své elegance. Jedinečný styl postavený na kvalitní kůži a propracovaných detailech. Nadčasový, sofistikovaný design, ve kterém se dokonale doplňuje precizní zpracování s funkčností. Vsaďte na klasiku a obklopte se italským půvabem.

Vybírejte zde 

Italská elegance

Kabelka Gondola Girasole

Luxusní kožená kabelka Girasole z kolekce Gondola nese tradiční tvar zdobený zajímavými detaily, které dotváří celkový elegantní dojem. Jedinečný styl postavený na kvalitní kůži a propracovaných detailech. Nadčasový, sofistikovaný design, ve kterém se dokonale doplňuje precizní zpracování s funkčností. Vsaďte na klasiku a obklopte se italským půvabem.

Vybírejte zde 

Klasika a barvy

Kabelka Asseni Mini Deep Sky Blue

Kabelka Asseni Mini je ideální pro případ, že si chcete sbalit věci nalehko, je malá, ale má spoustu bezpečných vnitřních kapes, ve kterých budou vaše nezbytnosti v bezpečí. Díky klasickým držadlům a odnímatelnému ramennímu popruhu máte spoustu možností nošení podle nálady.

Vybírejte zde 

Crossbody kabelky

Kabelka Chaz Black Lite 

Už žádné nošení věcí po kapsách. S kompaktní crossbody kabelkou Chaz budete vše potřebné vždy u sebe a přitom vám zůstanou volné ruce. Vytahané kapsy budou minulostí. Kabelka Chaz je ideální pro vaše nezbytnosti na procházky, výlety nebo když si prostě chcete vyrazit jen tak na lehko. Má snadno přístupnou vnější kapsu na mobilní telefon a hlavní přihrádku na zip na peněženku, sluchátka, opalovací krém, sluneční brýle, klíče a mnoho dalšího. Nastavte si ramenní popruh tak, jak potřebujete, a vyražte vstříc novým zážitkům pohodlně a stylově.

Vybírejte zde 

Business kabelky na notebook

Kabelka Gondola Tulipano černá

Luxusní kožená kabelka Tulipano z kolekce Gondola nabízí dostatek vnitřního prostoru, aniž by ztratila jen kousek ze své elegance. Jedinečný styl postavený na kvalitní kůži a propracovaných detailech. Nadčasový, sofistikovaný design, ve kterém se dokonale doplňuje precizní zpracování s funkčností. Vsaďte na klasiku a obklopte se italským půvabem.

Vybírejte zde 

Ledvinky a organizéry

Crossbody kabelka/Ledvinka Abanu Multi Deep Sky Blue

Nemůžete se rozhodnout, jestli si koupit crossbody kabelku nebo ledvinku? Co takhle kombinace 2v1? Přesně to je roztomilá Abanu Multi. Sice malá rozměrem, ale s dostatečným prostorem pro vaše nezbytnosti, když se chystáte „jen tak ven“ i na cestách. Jednou jako elegantní crossbody kabelka, později stylová ledvinka buď kolem pasu, nebo křížem přes hrudník.

Vybírejte zde 

Ledvinky a organizéry
Organizér Creativity L Sign Green Emb

Objevte taštičku Creativity, váš nový organizér. Překvapí vás, kolik prostoru ukrývá. Má tři přihrádky, do kterých snadno uložíte klíče, mince i bankovky, make-up a další věci denní potřeby. Můžete ji hodit do své oblíbené tašky nebo batohu, nebo ji nosit samostatně s vědomím, že máte vše potřebné na jednom místě. Vše uspořádané, snadno dostupné. Je konec dlouhého hledání dokladů nebo rtěnky na dně tašky.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky