"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Vánoční stolování: krása a elegance

Vánoční stolování:

krása a elegance

Všude samá světýlka, ozdoby, svíčky, adventní věnce, rozmanité vůně a tvary. Žádné období roku není tak vyzdobené, rozzářené a voňavé jako právě čas Vánoc. Talíře a mísy plné dobrot, hrníčky se svařeným vínem a medovinou, tácy s cukrovím. Všichni čekají až se ozve: "Ke stolu! Je prostřeno!" Jste připraveni?

Vánoční stolování

Porcelán

Porcelánová konvice na čaj Ducale s filtrem 800 ml

Nádherný efekt paprskovitých linií zdobených jemným lemováním dodává kolekci Ducale noblesní nádech, který udělá každou příležitost jedinečnou, ať už je slavnostní nebo neformální. Italská značka La Porcellana Bianca je typická svým čistým a nadčasovým designem, kterým dotváří noblesní atmosféru u stylově prostřeného stolu a v dokonale sladěné kuchyni. Každý kousek v sobě nese vytříbený venkovský styl s půvabem toskánských tradic.

Vybírejte zde 

Sklenice a skleničky

Sklenička Dolce Vita 470 ml Rosso

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Sklenice Dolce Vita se budou na stole krásně vyjímat, ať už v nich budete podávat čistou vodu, ledový čaj nebo třeba svěží stolní víno. Při pohledu na skleničky snadno podlehnete přesvědčení, že se jedná o sklo, křehké a s patřičnou váhou.

Vybírejte zde 

Sklenice a skleničky

Sada 6 sklenic Atelier na Barolo 800 ml

Kolekce Atelier byla vytvořena speciálně pro vylepšení rozptylu aroma vína. Řada s moderním designem je určena pro specifická vína vhodná pro elegantní stolování. Místo, kde se tvar skleničky zakřivuje, indikuje výšku hladiny nalévání a zároveň zajišťuje vysokou odolnost skleničky proti nárazům. S těmito úžasnými sklenicemi na víno můžete umocnit svůj zážitek z pití a ochutnávání vína. Mají laserem broušený, ultratenký okraj, který zlepší degustaci vína.

Vybírejte zde 

Karafy a konvice

Karafa Electra na víno
1600 ml 

Electra je kompletní kolekce navržená tak, aby plně uspokojila i ty nejnáročnější restauratéry. Stylová karafa z kolekce Electra vyniká svými ladnými a elegantními tvary a plynulou, souvislou linií, která připomíná přírodní živel: její rafinovaný design dodává stolování noblesní nádech. Elegance se snoubí s funkčností a užitečností: karafa je totiž nepostradatelným nástrojem k okysličování červených vín, aby mohla co nejlépe uvolnit svůj aromatický buket.

Vybírejte zde 

Příbory

Sada 24 ks příborů Hive

Stylové příbory z kolekce Hive jsou kované z nerezové oceli 18/10 se saténovým povrchem, zaujmou silným, moderním designem a vysoce odolnou, šestihrannou rukojetí v černé barvě. Rafinovaná lehkost, odolnost a elegance, to vše podtrženo kvalitou materiálu, to jsou klíčové vlastnosti. Díky pečlivému výběru materiálů je tato kolekce vhodná i pro profesionální použití v moderním gastronomickém provozu.

Vybírejte zde 

Podnosy a doplňky

Vývrtka Smart Amaranth

Luxusní profesionální vývrtka z nerezové oceli v kombinaci s přírodními materiály je kompletně ručně vyrobená. Navíc je vybavena patentovaným systémem dvojité páky pro otevírání lahví s italskou elegancí. Kolekce Smart zaujme výrazným designem s čepelí v opačné poloze. Hlavní cíle společnosti jsou jasné, špičková kvalita a funkčnost, stejně tak i přinášení inovativních řešení a moderních tvarů.

Vybírejte zde 

Podnosy a doplňky
Dřevěný podnos s kovovými úchyty

Podnos z akátového dřeva s kovovými úchyty v moderním designu je praktickým i estetickým prvkem zároveň. Akátové dřevo je extrémně tvrdé a odolné, navíc díky jedinečné kresbě dřeva je každý výrobek originál. Pro zachování krásy a delší životnosti doporučujeme pravidelné ošetření olejem.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky