"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Kdo si peče, nezlobí

Kdo si peče, nezlobí

Společný čas s rodinou, vůně vanilky a skořice, děti ochutnávající kousky těsta nebo zdobení perníčků. Pečení k českým domácnostem patří (a to nejen o Vánocich). Připravili jsme pro vás několik tipů, díky kterým vám půjde pečení ještě lépe od ruky. 

Pečení (nejen) na Vánoce

Mísy a stěrky

Mísa Le Murrine 25 cm písková, bílá, mechově zelená

Kolekce Le Murrine je poctou benátskému sklářskému umění. Každý kousek této kolekce je stylovým mistrovským dílem vytvořeným talentovanými designéry. Nádherné evokace původního materiálu a vznešené barevné kombinace vnesou do každého interiéru kousek Benátek. Design kolekce nestojí na tvaru, podstatou je samotná hmota a její zpracování.

Vybírejte zde 

Odměrky a váhy

Odměrka skleněná 1500 ml

Praktická skleněná odměrka s integrovanou nalévací hubičkou a rukojetí. Díky 5 různým, dobře viditelným stupnicím snadno odměříte přesné množství tekutých i suchých potravin. Ať už je v receptu olej, mouka nebo rýže, s touto odměrkou zvládnete připravit přesná množství.

Vybírejte zde 

Odměrky a váhy

Lis na citrusy s odměrkou Ufo Carbon Black 500 ml

Ano, tak trochu připomíná létající talíř. Možná proto, že jeho funkčnost je jako z jiné planety. Tento lis na citrusy nejlépe funguje v kombinaci s karafou, abyste měli přehled o množství čerstvé šťávy a mohli okamžitě začít dávkovat vitamíny. Italská značka Blim Plus přináší se svými produkty do každé kuchyně svěží vítr v podobě nadčasových tvarů a barev, respektu k životnímu prostředí, vysoké odolnosti a důmyslné funkčnosti. Vybírejte a kombinujte odstíny barev.

Vybírejte zde 

Pomůcky a vychytávky

Váleček na těsto 

Vyválejte jakékoli těsto pomocí válečku s nepřilnavým povrchem. Válení je efektivní a pohodlné, díky vyšší hmotnosti za vás udělá váleček práci sám. Použitý materiál: nerezová ocel, plast.

Vybírejte zde 

Formy a plechy

Forma na bábovku Belle 24,5 cm

Sladká vůně čerstvě upečené bábovky má na naše smysly přímo magické účinky. Pečicí forma Belle z řady Sweet Magic vás zasvětí do světa sladkých kouzel, fantazie bez hranic a hlavně dokonalého pečení. Je vyrobena ze silnostěnného litého hliníku, je velmi lehká a snadno se s ní pracuje. Je ideální volbou pro přípravu kreativních bábovek se zaručeným výsledkem, ať už pečete doma nebo profesionálně.

Vybírejte zde 

Formy a plechy

Dortová forma Gold Elegance 24 cm 

Elegantní, praktická, ideální pro celou řadu receptů, taková je dortová forma z kolekce Gold Elegance. Ať už se pustíte do pečení sladkých i slaných dortů všemožných chutí, forma vždy podá dokonalý výkon a její nepřilnavost předčí všechna očekávání. Forma je vyrobena z oceli Hi-Top a uvnitř je potažena dvojitou vrstvou Ilaflon Special. Kromě toho je vybavena inovativním nepropustným dnem, systémem navrženým společností Guardini, díky kterému ani kapka těsta během přípravy i pečení nevyteče.

Vybírejte zde 

Servírování

Podnos na dort s poklopem Dolce Vita Mother of Pearl

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Podnos na dort s poklopem Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už na něm budete servírovat jakoukoli dobrotu. Svým vzhledem vás stojan na první pohled přesvědčí, že se jedná o sklo, křehké a s patřičnou váhou.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky