"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Dárky pro ni: naše tipy

Dárky pro ni: naše tipy

Ideální dálek pro babičku, mámu, sestru, přítelkyni, kamarádku nebo manželku? Máme pro vás několik speciálních tipů, ze kterých si určitě vyberete. 

Dárky pro ženy

Designové kousky nejen

do kuchyně

Sada Dolce Vita Amethyst

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Servírovací sada Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už na ní budete podávat jakékoli občerstvení. Svým vzhledem vás na první pohled přesvědčí, že se jedná o sklo, křehké a s patřičnou váhou. O to větší překvapení tak bude zjištění, že jde o lehký, exkluzivní bioplastový materiál z obnovitelných zdrojů. 

Vybírejte zde 

Manikúry a doplňky

Stojan na manikúru s 5 nástroji bukové dřevo

Elegantní manikúrní stojan vyrobený z masivního bukového dřeva s čistými, moderními liniemi, které rafinovaně spojují estetiku a funkčnost. Tento blok obsahuje 5 nezbytných manikúrních nástrojů z kvalitní nerezové oceli. Manikúrní sada se s ušlechtilým půvabem snadno sladí s interiérem koupelny, domácí i profesionální, moderní i tradiční.

Vybírejte zde 

Manikúry a doplňky

Manikúrní sada Inox kožená 8 ks

Manikúra je nezbytnou součástí kosmetické výbavy nejen každé ženy, ale i muže, protože čisté a upravené nehty jsou vizitkou každého jednotlivce. Luxusní sada v koženém pouzdře se stabilním kovovým rámem a pevným zavíracím mechanismem od italské značky Alpen nabízí osm nástrojů pro perfektní péči o ruce.

Vybírejte zde 

Peněženky

Peněženka Miniwallet Art Flowers 

Elegantní mini peněženka má kompaktní rozměry a překvapivě velkou úložnou kapacitu. Díky široké škále stylů a barev se hodí do každé kapsy. Jejím základem je pevné hliníkové pouzdro, které chrání vaše karty před ohnutím a proti digitálnímu zneužití. Patentovaný mechanismus umožňuje vysunout karty jedním jednoduchým pohybem a umožní tak rychlý přístup k vašim kartám bez otevírání peněženky.

Vybírejte zde 

Kabelky, tašky a kufry

Kabelka Loreen M Nocturnal Satin

Loreen M je roztomilá crossbody kabelka, která nabízí elegantní design s magnetickou klopou a se zapínáním na zip. Její kompaktní velikost je ideální pro přenášení nezbytných věcí a pro větší pohodlí má další otevřenou kapsu a kapsičku na zip. Je vynikající volbou na výlety nebo pro běžné každodenní použití.

Vybírejte zde 

Victorinox pro ženy

Kapesní nůž Classic SD Paris Style 

I funkčnost může nést ženský půvab. Seznamte se s kolekcí Live to Explore, řadou kapesních nožů a doplňků, které jsou praktické, ale zároveň nesou elegantní design - vaši dokonalí spojenci pro objevování betonové džungle měst i zeleně přírody. Kolekce vznikla pro všechny moderní ženy, které sází na dokonalý design a bezchybný výkon. Kolekci tvoří tři svěží stylové směry: Pařížský styl, který v sobě zahrnuje romantiku a kulturu, styl Sydney, který ztělesňuje dynamiku a vzrušení, a styl New York, který odráží městskou eleganci. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky