"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Black Friday až -50 %: Ještě nekončíme

Black Friday až - 50 %: 
Ještě nekončíme

Nestihli jste Black Friday se slevami až - 50 %? U nás žádný problém. Black Friday s výhodným nákupem totiž stále běží a končí až za dva dny - poslední listopadový den. Vyřešte nejen Vánoce a ušetřete.

Black Friday končí za:

Tipy pro vás

Stolování a servírování

Sada Dolce Vita Amethyst

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Servírovací sada Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už na ní budete podávat jakékoli občerstvení. Svým vzhledem vás na první pohled přesvědčí, že se jedná o sklo, křehké a s patřičnou váhou. O to větší překvapení tak bude zjištění, že jde o lehký, exkluzivní bioplastový materiál z obnovitelných zdrojů. 

Vybírejte zde 

Vaření

Sada 4 ks nožů na steak Grand Prix II s brouskem

Extra ostrá čepel je nutností nejen pro nakrájení vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny další druhy masových pokrmů. Plně kované nože Grand Prix II jsou vybaveny ergonomickými rukojeťmi, které ještě zvyšují pohodlí při použití. Každý nůž je kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro zajištění vynikající pevnosti. Sadu 4 kusů steakových nožů doplňuje profesionální brousek se dvěma stupni broušení.

Vybírejte zde 

Domov a zahrada

Samozavlažovací květináč pro uchování bylinek

Cole & Mason samozavlažovací trojitý květináč pro uchování bylinek je atraktivním a vysoce funkčním nástrojem pro prodloužení života vašich čerstvých bylinek. Tento pro použití jednoduchý květináč nevyžaduje přesazování, podložku "Hydro-Felt" jednoduše umístíte na dno samozavlažovacího květináče a na podložku poté postavíte květináč s bylinkou. Naplňte spodní nádobu vodou přes k tomu určenou hubici a pravidelně kontrolujte, zda je třeba doplnit, protože rostlina absorbuje vodu přes podložku.

Vybírejte zde 

Grilování

Gril plynový Citi Chef 40 modrý 

Trendový, kompaktní a univerzální – to je plynový přenosný gril Citi Chef 40. Připravit s ním lze jakékoliv pokrmy, ať už jde o pizzu, paellu nebo hamburger – cokoliv je možné. Gril je určen pro grilování na zahradě, na terase nebo na cestách. Hliníkový grilovací rošt má integrovaný tepelný difuzor pro dokonalé zahřátí a je potažen keramickou vrstvou Greengrill pro zdravé vaření a snadné čištění.

Vybírejte zde 

Nože

Böker Speedlock I Kraton

Böker Solingen Manufaktur je pokračovatel německé tradice vyhlášených nožů od roku 1869. Tato prémiová značka ručně vyrábí nože pro lovce, obranu, každodenní nošení, ale i vojenské speciály do nejtěžších podmínek.

Vybírejte zde 

Sport i výlety

Láhev Elton Insulated 750 ml Nightfall 3.0 

Stylová izolační láhev Elton Insulated udrží váš nápoj vychlazený až 21 hodin, snadno a kdekoli uhasí vaši žízeň. Dodržovat pitný režim je tak snadné! Zajímavě řešený protiskluzový úchop zajistí pohodlné a bezpečné držení, láhev tak bude prima společníkem na výlety či sportovní aktivity. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. Díky patentované technologii Snapclean® bude zároveň víčko vždy perfektně čisté.

Vybírejte zde 

Cestování

Batoh Sorrento Serena olivový

Malý stylový batoh Serena z kolekce Sorrento je doplněn precizními, ručně vyráběnými, koženými prvky a detaily typickými pro italskou značku Bric's. Batoh vás okamžitě okouzlí svým sofistikovaným italským šarmem. Je vyroben z bavlněného plátna s voděodolnou povrchovou úpravou, díky které s ním můžete vyrazit i do deštivého dne. Měkký a odolný materiál je navíc vyroben technikami šetrnými k životnímu prostředí. Nastavitelné ramenní popruhy zajišťují pohodlné nošení, zatímco malé kožené madlo v horní části usnadňuje nošení v ruce. 

Vybírejte zde 

Beauty

Břitva Elite Carbon S

Oblíbený model břitvy Elite Carbon korunuje tvarovaný horní hřbet čepele, který spolu s černými karbonovými střenkami dotváří celkový exkluzivní dojem. Frézované karbonové střenky dodávají břitvě větší stabilitu a umožňují hedvábně jemné pohyby čepele.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky