"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Dárek zdarma k mlýnkům na sůl a pepř

Dárek zdarma k mlýnkům
na sůl a pepř

Elegantní a praktické mlýnky nejrůznějších velikostí a tvarů a k nim zdarma dárek, který se vám bude k sadě rozhodně hodit. Vyberte si ze sad mlýnků od firmy Cole & Mason. 

Kdy dostanete dárek zdarma k sadám mlýnků od Cole & Mason:

Při nákupu nad 2000 Kč = Náhradní náplň s pepřem + trychtýř pro plnění mlýnků 

Při nákupu od 1000 – 1999 Kč = Náhradní náplň s hrubou solí i pepřem

Při nákupu od 500 – 999 Kč = Náhradní náplň s pepřem

 

Tipy pro vás

Na sůl a pepř

Dárková sada mlýnků Exford Antique Brass

Stylová sada mlýnků na sůl a pepř je vyrobená z akrylu se starožitnou mosaznou barvou. Je neocenitelným kuchařským pomocníkem, zároveň dodá rustikální nádech každému jídelnímu stolu. Jejich kvalita a odolnost zaručí vynikající výkon po dlouhou dobu.

Vybírejte zde 

Na sůl a pepř

Sada mlýnků Marlow Precision+

Mlýnky Marlow jsou dokonalým vyvážením stylové sofistikovanosti a vynikajícího výkonu. Jsou vyrobeny z odolného akáciového dřeva, které vyniká krásnou přirozenou kresbou, zároveň je dodáváno z udržitelných zdrojů. Mlýnky se tak snadno stanou ozdobou každé domácnosti. Zároveň získáte jistotu, že zvýrazníte chuť jakéhokoli jídla jako skutečný profesionál.

Vybírejte zde 

Na sůl a pepř

Sada mlýnků na pepř a sůl Bobbi 

Elegantní, štíhlé mlýnky na pepř a sůl s moderním vzhledem dodají styl každému stolu a zároveň jsou kuchyňskými nástroji každodenní potřeby. Hrubost mletí lze snadno upravit utažením nebo uvolněním závitu na víku. Mlýnky Bobbi jsou opatřeny mechanismem z tvrzené uhlíkové oceli (pepř) nebo diamantově ostrým keramickým mlecím mechanismem (sůl).

Vybírejte zde 

Na sůl a pepř

Sada mlýnků Hoxton Chocolate Wood

Sada mlýnků Hoxton Chocolate Wood je díky svým kompaktním rozměrům stylovým řešením pro dochucování v menších kuchyních nebo přímo na jídelním stole a zároveň představuje kvalitu, dědictví a styl značky Cole & Mason. Hrubost mletí lze snadno upravit utažením nebo uvolněním horního závitu. Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva v tmavě čokoládovém provedení.

Vybírejte zde 

Na sůl a pepř

Dárková sada mlýnků Horsham na sůl a pepř

Dárková sada oblíbených mlýnků Inverta, které jsou vybaveny keramickým mechanismem Precision s diamantovým ostřím pro vždy přesné mletí. Prvotřídní mlýnky s moderním tvarem a intuitivním designem budou ve vašem domě skvěle vypadat a vaše jídlo dovedou k dokonalosti.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky